Catalog

Bäramed Instrumente GmbH

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente GmbH

  • DIN ISO 13485

Despre Bäramed Instrumente GmbH

Cel mai bun serviciu pentru clienți

Ani de experiență și cunoștințe speciale și o educație calificată sunt calitățile care îi disting pe angajații Bäramed Instrumente de ceilalți. Un stoc bine sortat și o expediere zilnică a mărfurilor garantează o livrare promptă și la timp pentru clienții noștri.

Consultanță individuală

Comunicarea este legea numărul 1 pentru Bäramed Instrumente. Dorim să știm ce se întâmplă, putem ajuta la rezolvarea problemelor cu cunoștințele noastre de specialitate și ne transformăm în partenerul dumneavoastră competent în domeniul tehnologiei medicale.

DIN ISO 13485

Bäramed Instrumente se angajează să respecte principiul fundamental al calității. Fiecare articol care pleacă de la Bäramed Instrumente este testat pentru o funcționare optimă și o manoperă calificată. Datorită asigurării calității conform DIN ISO 13485, asigurăm și menținem standardul de calitate Bäramed Instrumente.

Produsecu etichetă privată

Bäramed Instrumente este întotdeauna gata să asculte clienții care preferă instrumente cu etichetă proprie. Rapid și flexibil, ne putem adapta la sistemul de numerotare al clientului, satisfăcând astfel dorințele individuale.