Catalog

HAGO Druck & Medien

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

HAGO Druck & Medien

  • ISO 9001

Despre HAGO Druck & Medien

... pentru companiile industriale.

Multe companii industriale din regiune, precum și jucători globali, se numără de mulți ani printre clienții mulțumiți ai HAGO. Portofoliul mare și flexibil de servicii HAGO este în beneficiul clienților noștri. "Totul de la o singură sursă" - nu întotdeauna cea mai ieftină, dar prin sinergii, de obicei, cea mai "ieftină", cea mai fiabilă și, prin urmare, cea mai economică cale. Începând cu hârtii și formulare de afaceri, prin materiale publicitare și cataloage, până la ambalaje, autocolante, etichete, instrucțiuni de utilizare și sisteme complete. Mai presus de toate, livrarea tehnică fiabilă - la timp sau la depozitul de consignație - este punctul nostru forte. Oricine a avut vreodată o oprire a producției din cauza unor piese lipsă știe cât de costisitori pot fi partenerii nesiguri. Destul de mulți dintre clienții noștri se bazează pe noi pentru a livra o calitate perfectă la timp.

... pentru întreprinderi mijlocii, comerț și comerț.

În timp ce dumneavoastră aveți grijă de clienții dumneavoastră, HAGO are grijă de aspectul dumneavoastră. Logo, documente de afaceri, broșuri, prezența dumneavoastră pe internet - pur și simplu tot ceea ce o companie are nevoie astăzi pentru a se prezenta pozitiv pe piață. Fie că aveți unul sau 1000 de angajați. Aveți o persoană de contact cu experiență pentru 1000 de întrebări legate de comunicarea vizuală. HAGO este partenerul potrivit.

... pentru asociații, edituri & persoane private.

Doriți să atrageți atenția asupra evenimentului dumneavoastră cu afișe de mari dimensiuni sau să publicați periodic revista clubului dumneavoastră? Atunci HAGO este partenerul potrivit pentru dumneavoastră. Fie că este vorba de afișe, vouchere, pliante, bilete de intrare sau reviste - noi le vom face pentru dumneavoastră - în mod fiabil, ieftin și la timp! Inclusiv procesarea personalizată a expedierii.

Proiectăm și producem felicitări, felicitări de nuntă, felicitări de Crăciun sau chiar felicitări de doliu în funcție de ideile dumneavoastră personale - individual pentru dumneavoastră! Spuneți-ne dorințele dumneavoastră - noi le vom realiza! Rapid, ieftin și profesionist. Pentru cei pentru care oferta standard a tipografiilor de pe internet este prea simplă.

... pentru edituri și autori.

Cărțile sunt pentru eternitate. Din timpuri imemoriale, ele au fost oglinzi ale gândirii umane, păstrătoare ale gândurilor și ideilor dincolo de granițele timpului. O carte merită un respect deosebit. HAGO a dedicat întotdeauna o dragoste și o grijă deosebită proiectării și producției de cărți. Tipărire bine concepută, tipografie care face din lectură o plăcere pentru cititor, hârtii fără acid care au o durată de viață lungă conform DIN/ISO 6738, precum și o legătorie perfectă cu tehnologia PUR pentru broșura de hârtie sau sigilarea clasică cu fir pentru lucrările bibliofile. Pentru ca cititorii să se poată bucura de ele pentru o perioadă lungă de timp