Catalog

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

MMT Mannel Magnettechnik GmbH

  • DIN ISO 9001:2015

Despre MMT Mannel Magnettechnik GmbH

Specialistul dumneavoastră pentru electromagneți, magneți permanenți și separare

Din 1986, numele Mannel este sinonim cu fiabilitatea, calitatea, inovația și expertiza în tehnologia magnetică. Pentru a acoperi portofoliul complet pentru clienții noștri, ne-am specializat în 2001 și în tehnologia electromagnetică. Activitatea noastră se concentrează pe consultanță în domeniul aplicațiilor și pe dezvoltarea și producția de produse și sisteme de înaltă calitate, în special în domeniul magneților permanenți și al electromagneților.
Ne concentrăm pe cercetare și dezvoltare, pe competențele speciale ale personalului nostru, pe un dialog intens cu clienții noștri și pe producția proprie.
Fie că este vorba de electromagneți, cleme magnetice sau magneți de ridicare, magneți permanenți, fie că este vorba de variante specifice - compania MMT Mannel magnet GmbH & Co. KG oferă o gamă completă de magneți diferiți.
Magneții permanenți sunt disponibili în diferite modele. Oferim, de asemenea, diverse separări, cum ar fi ruguri de separare, separator cu plăci și tambur magnetic și tije de filtrare. Căutați electromagneți? Totul se află aici.


Magneți ferită dură

Magneții de ferită dură sunt fabricați din oxid de fier și stronțiu. Ingredientele individuale sunt amestecate, în funcție de calitatea corespunzătoare, peletizate și sinterizate (calcinate).

Magneți ferită dură aliată cu plastic

Magneții de ferită dură sunt fabricați din oxid de fier și bariu. Ingredientele individuale sunt amestecate, în funcție de calitatea corespunzătoare, peletizate și sinterizate (calcinate).

Magnet de Nodimiu

Compușii de pământuri rare constau dintr-un amestec de neodim și samariu și un compus cu așa-numitele metale de tranziție fier sau cobalt.

Magnet de nedymiu legat cu platină

Compușii de pământuri rare constau dintr-un amestec de neodim și samariu și un compus cu așa-numitele metale de tranziție fier sau cobalt.

Magnete aluminiu nichel cobalt

Aceste aliaje de fier, aluminiu, nichel, cupru și cobalt sunt fabricate prin tehnici de turnare sau printr-un proces de sinterizare. Spre deosebire de alte materiale magnetice de aproximativ 0,6 este...

Magneţi samariu-cobalt

Compușii de pământuri rare constau dintr-un amestec de neodim și samariu și un compus cu așa-numitele metale de tranziție fier sau cobalt.

Electromagneţi liniari de ridicare (D-frame)

Solenoidulliniar în formă de D
Funcția solenoidului aici este, de asemenea, de tragere sau de împingere. La fel ca și omologul său cu cadru în C, acest solenoid, care funcți...

Electromagneţi liniari de ridicare (C-frame)

Magneții cu ramă în formă de C sunt magneți liniari, în care carcasa definește o formă similară cu cea a literei C.

Solenoizi cilindrici

Solenoidul liniar de înaltă performanță

Solenoizii cilindrici sunt cea mai stabilă variantă a tuturor solenoizilor liniari. Forma solenoidului amintește de cea a unui cili...

Solenoid unic

Forța de menținere a fixării
Miezul pistonului magnetului este fixat într-una din cele două poziții finale de către un magnet permanent. Ca urmare, magnetul rămâne stabil în...

Electromagneti de ridicare

Forță de menținere reglabilă
Acest solenoid are două poziții fixe de sfârșit de cursă. Pozițiile finale ale acestor solenoizi bistabili sunt definite mecanic. Aceste solenoiz...

Electromagneţi (Round)

Magneții defixare rotunzi țin piesele de lucru la locul lor
Magneții noștri de fixare vă sprijină atunci când transportați, ridicați și țineți. Magneții de prindere sunt de f...

Mannel este partenerul întreprinderilor mijlocii exigente în ceea ce privește magneții și spiritu...