Catalog

STA Separatoren-Technik & Anlagenbau GmbH

STA Separatoren-Technik & Anlagenbau GmbH

STA Separatoren-Technik & Anlagenbau GmbH

Despre STA Separatoren-Technik & Anlagenbau GmbH

STA a reprezentat acțiunea orientată spre client încă din 1992, ca o companie de inginerie mecanică de familie cu peste 50 de angajați. Cu ajutorul cunoștințelor aplicative și al unei proiectări atente a sistemului, ne integrăm cu succes soluțiile în procesele de producție ale clienților noștri. Datorită resurselor moderne de inginerie, cerințele speciale ale clienților pot fi implementate rapid și fiabil.

Competența noastră de bază în domeniul ingineriei rezultă din know-how-ul a peste 3.000 de proiecte de instalații și separatoare implementate cu succes în întreaga lume. Ținând cont de standardele actuale de siguranță, dezvoltăm mașini de înaltă performanță, durabile și sigure. Cercetăm relațiile dinamice ale fluidelor din mașinile noastre și efectuăm teste extinse pe teren.

În acest fel, ne asigurăm că separatoarele STA vor continua să fie cele mai puternice mașini de pe piață și în viitor. Garantăm standardele noastre înalte de calitate prin crearea propriei valori pe o suprafață de producție de peste 800 m² și prin procese certificate (WHG 19 L, ISO 9001).