Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Despre Heimerle + Meule GmbH

Fiind cea mai veche rafinărie de aur și argint din Germania, Heimerle + Meule reprezintă valori durabile.

fondată în Pforzheim în 1845, ne-am dezvoltat până la a deveni unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii complete în sectorul pieței de prelucrare a metalelor prețioase.

Reformat în 2013, Grupul Heimerle + Meule este acum unul dintre cei mai mari procesatori de metale prețioase din Europa, cu peste 1.000 de angajați în locații din șapte țări.

Clientul a fost întotdeauna în centrul atenției la Heimerle + Meule. Serioși, demni de încredere și competenți: aceste atribute ne disting ca partener corect. Ancorat în tradiție și angajat în nou cu idei inovatoare - așa creăm baza pentru soluții convingătoare.

Cu o largă marjă de manevră pentru inițiative economice, Grupul Heimerle + Meule este integrat în Grupul Possehl din Lübeck. Portofoliul de produse și servicii variază de la reciclarea și comercializarea metalelor prețioase, produse semifinite din metale prețioase pentru bijuterii și tehnologie, chimia și echipamentele de galvanizare și acoperirea suprafețelor până la produse pentru investiții și produse dentare.

Heimerle + Meule vinde cu succes pe piață materialele Eldy Plus® de peste patru ani. Până acum, acestea puteau fi oferite clienților mulțumiți doar ca material pentru frezare. Dar acest lucru se schimbă acum cu noua imprimantă FilaPrintM!

Vă așteptăm cu nerăbdare la Blechexpo 2023.

În perioada 07 - 10 noiembrie 2023,<...