Catalog

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

 • ISO 9001:2015

Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

 • ISO 9001:2015

Despre Trebbiner Fahrzeug Fabrik GmbH

Remorci pentru uz profesional

 • Remorci pentru autoturisme
 • REMORCI CU FRÂNĂ PNEUMATICĂ
 • REMORCI PENTRU CAMIOANE
 • VEHICULE SPECIALE

Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH produce peste 570 de modele în gama de greutate totală de la 0,6 la 7,0 t în peste 25 de serii.

Pe lângă autoturisme, break-uri, mașini de construcții, transportoare de materiale lungi, cabluri și containere, autobasculante cu trei căi, remorci cu platformă și remorci cu cutie, gama de remorci include, de asemenea, panouri de barieră mobile și panouri de avertizare anticipată, precum și remorci de întreținere a traseelor pentru drumuri și autostrăzi.

Remorcile construite la Trebbin sunt concepute pentru uz comercial. Acestea trebuie să facă față vieții cotidiene dure, cu tensiuni ridicate. Prin urmare, cadrele remorcilor sunt complet sudate și complet galvanizate la cald. Clienții noștri din sectoarele comerțului, comerțului și comerțului apreciază acest lucru.

Avem cerințe deosebit de ridicate față de furnizorii noștri interni și externi. Astfel, în general, folosim numai punți de marcă cu un comportament excelent al suspensiei, cu un kilometraj ridicat, precum și rulmenți de roți și suspensii care nu necesită întreținere.

Trebbiner FahrzeugFabrik GmbH a fost înființată în primăvara anului 1997 și este condusă de cei trei parteneri administratori. Fabrica însăși se poate baza pe o tradiție îndelungată a remorcilor Trebbiner. Eficiența și forța sa se bazează pe creativitate combinată cu tehnologie avansată.

Compania are în prezent o rețea de peste 150 de dealeri în Germania. Această rețea de dealeri reprezintă baza pentru servicii rapide și fără complicații și pentru distribuția de piese de schimb.

Satisfacția clienților noștri are cea mai mare prioritate în politica companiei noastre. De aceea, ne stabilim standarde de calitate internaționale ridicate. După o pregătire foarte minuțioasă și eforturi mari, Trebbiner Fahrzeugfabrik GmbH a obținut certificarea conform DIN EN ISO 9001 în noiembrie 2000.
De atunci, aplicăm cu succes managementul calității în cadrul companiei noastre.

 
 
Nu a fost găsit niciun rezultat.

Remorcă pentru autoturisme

Remorci pentru autoturisme în peste 510 modele -> (a se vedea tipurile și variantele de bază)
Remorci de calitate Trebbiner

 • Stabilitate și robustețe pe care le puteți vedea ș...

Remorci pentru transport

Bara de tracțiune de tip V sudată și galvanizată la cald, ca standard. Punți de marcă germană cu autoamortizare ridicată și componente de caroserie de înaltă calitate pentru un transport sigur.

Remorcă cu şasiu coborât

 • Mijlocul de transport ideal pentru afaceri, hobby-uri și vacanțe Stabilitate și robustețe pe care le puteți vedea și simți.
 • Cadru sudat pentru toate Rama de tracțiune sudată și gal...

Remorcă de trasport

 • Unghi de rampă extrem de plat datorită șinelor de rampă înclinate și a construcției cu cadru basculant imbricate
 • Suprafața de încărcare se înclină automat în poziția de bază și de...

Remorci de încărcare

Stabilitate și robustețe pe care le puteți vedea și simți. Rame sudate pentru toate Barele de tracțiune de tip V sudate și galvanizate la cald

punți de marcă germană cu autoamortizare ridic...

Remorci pentru produse forestiere

Remorci pentru produse forestiere

Suporturi de transport

Suporturi de transport

Suporturi de transport

Suporturi de transport

Suporturi pentru furtunuri

Suporturi pentru furtunuri

Remorci speciale

Remorci speciale

Şasie remorci

Şasie remorci

Nu sunt știri disponibile. Vă rugăm, contactați firma.

Contactați