Catalog

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • ISO/ TS 16949

Despre A.G. Thorwarth Metallwarenfabrik GmbH

În mai 1876, Adam Georg Thorwarth a înființat "1.Deutsche Zwingenfabrik" în Schmalkalden, la Neumarkt 14. Aceste cleme (capace pe mânere de lemn pentru uneltele de mână) au fost fabricate de el mult mai economic decât înainte, odată cu introducerea trafilării adânci.

Creșterea constantă a necesitat o nouă clădire în incinta companiei Blechhammer, achiziționată în jurul anului 1901, care a fost preluată la 31.01.1903 și care este deținută și astăzi de familie. Mereu atenți la producția rațională, clemele, manșoanele, capacele și alte piese de ambutisare adâncă au fost fabricate de atunci în acest loc.

Din 1990, continuarea tradiției de familie se află în mâinile strănepotului fondatorului companiei, Dipl. ing. (FH) Jürgen Thorwarth. Acesta a readus compania la cerințele pieței în cele mai dificile condiții.
În calitate de succesori, cei doi nepoți, Michael Thorwarth și Andreas Tanz, continuă astăzi tradiția de 140 de ani.

În prezent, compania poate produce mult peste 120 de milioane de piese ambutisate pe an, folosind tehnologii moderne de ambutisare și finisare, stabilizându-și astfel poziția pe piață cu accent pe creștere.

Bucșe de colier

Producția în serie a, de exemplu, a pieselor ambutisate este supusă unui control continuu al calității în conformitate cu DIN EN ISO 9001:2015.
Scopul nostru este de a detecta și elimina erori...

Dezvoltarea produselor

suntem, de asemenea, bucuroși să vă sfătuim cu privire la noile dezvoltări de produse!