Catalog

GKM Siebtechnik GmbH

GKM Siebtechnik GmbH

GKM Siebtechnik GmbH

Despre GKM Siebtechnik GmbH

Mașinile noastre de screening oferă mai mult decât alte

Compania GKM este lider de piață în domeniul tehnic pentru cernere cu tambur, mașini de cernere cu tambur vibrator și cernere de laborator cu jet de aer și cu agitator.
Profitați de experiența de peste 35 de ani în domeniul tehnologiei de cernere și prelucrare

  • Cea mai înaltă competență și know-how în tehnologia de procesare a criblării

  • Cea mai recentă dezvoltare a mașinilor de cernut cu tambur în calitate și design de top la prețuri corecte

Obiectivele companiei noastre

GKM Siebtechnik dezvoltă și produce în Germania și vinde în întreaga lume gama sa de mașini de cernere și soluții flexibile de sisteme de cernere cu referințe reputate în toate industriile.
Cu echipa noastră cu o mare experiență și partenerii noștri de vânzări din întreaga lume, suntem lider național și internațional în domeniul nostru de activitate. GKM se va extinde și în viitor - ca o companie de producție operată de proprietar, cu produse de calitate și mulți ani de know-how, este independentă cu o bază solidă.
GKM este un deschizător de drumuri pentru soluții inovatoare la probleme și toate obiectivele și activitățile sunt aliniate la obiectivele strategice ale clienților săi. Cu sistemele sale de screening sunt oferite concepte cu valoare adăugată.
Obiectivul principal al GKM este o creștere continuă, solidă și bazată pe calitate, în dezvoltarea viitoare a companiei prin internaționalizare, cu un marketing și inovații consecvente și profesionale.
În plus, consultanța și serviciile oferite vă vor ajuta să vă creșteți productivitatea.

Împiedică încărcarea electrostatică și asigură împământarea directă a corpului mașinii

Av...