Catalog

STUBAI ZMV GmbH

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

STUBAI ZMV GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Despre STUBAI ZMV GmbH

La ce vă gândiți când auziți numele Stubai?
Poate că vă vin în minte lanțuri muntoase minunate, dealuri neatinse, ghețari răgușiți și natură pură? Valea Stubai este cunoscută nu numai pentru turism și ospitalitate. De peste 100 de ani, regiunea este renumită și pentru fabricarea de produse de înaltă calitate, realizate din cel mai bun oțel disponibil. Stubai Tooling Industries înseamnă inovație, calitate și siguranță.

Clienții din întreaga lume apreciază uneltele de înaltă calitate fabricate în Tirol. Membrii companiei noastre cooperează îndeaproape pentru a construi un succes care se extinde mult dincolo de granițele Austriei.

Stubai înseamnă tradiție. Câteva mii de tone de oțel sunt transformate anual de către 24 de membri ai Stubai Cooperation în unelte de înaltă calitate pentru prelucrarea lemnului și a metalelor, construcții, prepararea alimentelor și recreere în aer liber, atât pentru profesioniști, cât și pentru pasionați.

Mănuși de sport (ETERNAL)

Mănușile sportSTUBAI ETERNAL FULL FINGER sunt foarte ușoare și extrem de confortabile. Acestea sunt prima alegere atunci când mâinile dvs. au nevoie de protecție la temperaturi mai...

Suporturi pentru aparate (SPACE CLIP )

Sistemul de depozitare SPACE CLIP este pe cât de ingenios, pe atât de simplu. Creează rapid și ușor spațiu și ordine în orice încăpere - fie că este vorba de camera de schi, de depozit, de afacere...

Cap de impact din nailon
dur, rezistent la uzură, nu se ciobește (chiar și...