Catalog

Eillert B.V.

Eillert B.V.

Eillert B.V.

Despre Eillert B.V.

De-a lungul multor ani, Eillert B.V. a devenit un producător renumit de mașini de prelucrare și linii complete de producție pentru sectorul vegetal (cartofi, legume și fructe).

Mașinile și liniile sunt furnizate în mai multe modele și capacități unor companii de procesare renumite din întreaga lume, care, la rândul lor, aprovizionează lanțuri de supermarketuri, lanțuri de fast-food renumite, companii de catering, piața instituțională, precum și industria alimentelor congelate, companii de deshidratare a legumelor, companii de curățare a cartofilor și a cepei și alte sectoare de procesare a legumelor. O rețea extinsă de agenți și dealeri asigură contactele, precum și distribuția și service-ul utilajelor.

Cu o experiență de peste 80 de ani, Eillert oferă, de asemenea, consultanță în ceea ce privește dotarea cu mobilier a companiilor de producție complete și a bucătăriilor profesionale. Împreună cu partenerii noștri se realizează proiecte complete la cheie la scară mondială.

În timpul dezvoltării, producției și furnizării utilajelor și liniilor Eillert, calitatea este cuvântul cheie: urmărim perfecțiunea în procesarea alimentelor, așa cum știm că o faceți și dumneavoastră.

Mașini de spălat legume

Maşini de prelucrat fructe

Instalaţii uscare (uscătoare)

Instalaţii uscare (uscătoare)

Dispozitive pentru decojit legume

Dispozitive pentru decojit legume

Maşini de prelucrat legume

Fruit Peeling Machines