Catalog

Fagus-GreCon Greten GmbH & Co. KG

Fagus-GreCon Greten GmbH & Co. KG

  • ISO 9001

Fagus-GreCon Greten GmbH & Co. KG

  • ISO 9001

Despre Fagus-GreCon Greten GmbH & Co. KG

CELE MAI MARI ACTIVE ALE NOASTRE...

"Cele mai mari active ale noastre nu sunt nici mașinile, nici conturile bancare, ci cunoștințele, competențele și angajamentul angajaților noștri."

Acest crez al fondatorului companiei noastre, Carl Benscheidt, este valabil și astăzi - fără nicio restricție. Această convingere fundamentală o trăim și astăzi, ca a 5-a generație, printr-o cultură corporativă deschisă, programe individuale de formare, un design ergonomic al locurilor de muncă și încredere în angajații noștri.

În fiecare zi, aproximativ 650 de angajați din întreaga lume încearcă să entuziasmeze clienții noștri cu dăruire și angajament. Este adevărat că nu reușim întotdeauna să facem acest lucru, dar muncim din greu pentru a atinge acest obiectiv. Managementul Lean, analiza fluxului de valoare sau BERG (principiul nostru de proiectare pentru produse ușor de utilizat) sunt doar câteva exemple

. Înființată în 1911 de Carl Benscheidt ca firma Fagus GmbH pentru producția de forme de încălțăminte, noi, ca firma Fagus-GreCon, suntem astăzi lider mondial pe piața mondială în domeniul sistemelor utilizate în industrie pentru detectarea și eliminarea scânteilor, suntem liderul de calitate pentru producția industrială de încălțăminte și suntem singura companie care oferă sisteme de măsurare în scopuri de monitorizare și control care acoperă cu gama sa de produse întregul proces de fabricație a produselor de tip bandă și linie.

Numeroase inovații, uneori revoluționare, în diferite domenii, caracterizează modul nostru de lucru:

  • Prima fațadă de sticlă cortină (astăzi situl FAGUS-FACTORY din patrimoniul mondial UNESCO)
  • Introducerea formelor de încălțăminte stânga și dreapta
  • Primul sistem industrial de stingere a scânteilor
  • Primul scaner pentru detectarea automată a defectelor în lemn masiv
  • Primul scaner cu raze X pentru detectarea defectelor
  • și multe altele