Catalog

sicht-pack Hagner GmbH

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001
  • FSSC 22000
  • SA 8000

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001

Despre sicht-pack Hagner GmbH

Compania sicht-pack HAGNER se numără printre cei mai importanți producători europeni de folii transparente din poliester. Oferim următoarele tipuri de folii rigide pentru aplicații de termoformare și ambalare pe bobină și în format de foi:

  • A-PET - Filme
  • G/A/G - Filme
  • G-PET - Filme

În plus, producem filme compozite care sunt dotate cu diverse proprietăți de etanșare, de exfoliere și de barieră prin rafinarea lor cu filme PE.

Produsele noastre sunt utilizate în principal în instalații de formare, umplere și etanșare, precum și în instalații convenționale de termoformare pentru fabricarea ambalajelor blister. O altă gamă de aplicații este fabricarea de ambalaje transparente, cum ar fi cutii pliante, cutii circulare etc. Acestea pot fi sterilizate ETO și gamma și sunt utilizate pentru ambalaje primare și secundare.

Un mare avantaj al PET este compatibilitatea sa cu mediul înconjurător. PET este reciclabil și nu lasă reziduuri nocive atunci când este ars.

Clădirile, administrația și ingineria instalațiilor noastre sunt de ultimă generație, ceea ce nu trebuie să evite orice comparație cu industria producătoare de folii rigide din PET din întreaga lume. Întreprinderea este condusă de o echipă excelentă, care este compusă din membri din toate domeniile precum producție, planificare, administrație, calitate, energie, igienă, protecția muncii, formare etc. - numeroși, recompensați prin certificări (ISO 9001, FSSC 22000 [pe baza ISO 22000], BRC Class A, SA 8000, BS OHSAS 18001, ISO 50001, ISO 14001, IFS Logistics, MS SAM, AEO), care garantează un mod de audit permanent datorită integrării lor. Buna practică de fabricație ( GMP) este o condiție prealabilă a certificărilor în conformitate cu FSSC 22000, precum și cu BRC/IoP și reprezintă baza producției noastre.

O altă componentă esențială a politicii noastre corporative este garantarea unei siguranțe constante a produselor pentru clienții noștri prin oferirea unei trasabilități permanente. Bazându-ne pe SAP, realizăm schimbul de informații cu clienții noștri în cadrul propriei noastre divizii IT, începând de la VMI (Vendor Managed Inventory) și până la facturare prin intermediul EDI (Electronic Data Interchange).

Folii de protectie

Peliculele din PET, laminate sau cu lățimi speciale, sunt finisate în centrele de tăiere în conformitate cu specificațiile clientului.

Etapele individuale ale procesului de conversie s...

Monofilms

Compatibilitate pentru mediu, protecție pentru produsul dumneavoastră.
PET este un plastic care necesită puțină energie pentru a fi produs și este 100% reciclabil.
sicht-pack Produsel...

Ambalaje transparente

Producem o gamă largă de specificații pentru aplicații versatile de termoformare și ambalare pe cinci linii de extrudare PET cu o capacitate anuală totală de peste 100.000 de tone, cu producții nom...

Ambalaje de protecţie

Peliculele noastre PET sunt produse în condiții de igienă perfectă, pe echipamente ultramoderne.

Ambalaje sub formă de blister

Ca material de ambalare primar și secundar pentru tăvi de termoformare, inserții de sortare, ștanțare,
Aplicații pentru blistere: pentru sigilarea pe carduri blister, blistere cu clapetă, amba...

Folii din polietilentereftalat (PET)

HAGNER PET Future Films Polylux® se bucură de o mare încredere datorită proprietăților lor excelente pe toate piețele de ambalaje în care sunt necesare siguranța mediului, transparența, stabili...

Ambalaje farmaceutice

HAGNER Future Films Polylux® Med & Pharma

Aplicații
Ca material de ambalare primară și secundară pentru tăvițe termoformate, inlay-uri de sor...

Ambalaje pentru alimente

HAGNER Future Films Polylux® Food

Aplicații
Tăvițe termoformate, inlay-uri de sortare, gofrare, aplicații pentru blistere: pentru contra-sigilare...

Ambalaje cu folii

Nu ambalajul, ci produsul dumneavoastră este pus în valoare și prezentat în mod expresiv și protejat în cel mai bun mod.

Folii din material plastic

Fără precedent în rândul polimerilor, PET a fost stabilit ca material plastic utilizat la nivel mondial, având un potențial ridicat de dezvoltare până la BioPet pe baza materiilor prime regenerabil...

Folii de caşerat

După ce este laminat, materialul de bază din PET este unit cu diferite folii (PE, PA și O-PET) cu ajutorul unui adeziv fără solvenți cu 2 componente.

Stratificarea se realizează pentru a...

În calitate de producător responsabil de folii și laminate din PET, suntem o verigă importantă în...