Catalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

30.11.2023 17:30

Pompe cu butoi

Răspundeți la anunț

Pompe pentru butoaie pentru pomparea lichidelor cu vâscozitate redusă dintr-o mare varietate de butoaie, containere, IBC-uri și alte rezervoare

Pompele cu tambur și pompele pentru containere FLUX sunt adecvate pentru pomparea diferitelor lichide cu vâscozitate redusă, cu vâscozitate mică - inclusiv a lichidelor deosebit de agresive și foarte inflamabile. Proiectate conform principiului modular, diferite pompe pentru butoaie pot fi operate cu același motor și accesorii potrivite. Datorită greutății reduse a pompelor noastre cu tambur, acestea pot fi transportate cu ușurință de la un tambur la altul. Manipularea simplă a motorului și a pompei pentru tambur permite, de asemenea, timpi scurți de schimbare.

Pompele pentru tambur FLUX sunt disponibile ca pompe pentru tambur antideflagrante, cu certificare 3A și ca pompe FLUX FOOD (în conformitate cu Regulamentul (CE) 1935/2004 și FDA CFR 21) din oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Oferim, de asemenea, o gamă largă de motoare puternice: Motoare pentru pompe cu tambur electrice și motoare pneumatice pentru pompe cu tambur acționate cu aer comprimat. Pentru cerințe speciale, noi, la FLUX, proiectăm și realizăm, de asemenea, adaptări speciale, produse la comandă și chiar modele personalizate.


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
Germania

Informații suplimentare