Catalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Analizor de dimensiune a particulelor cu laser pentru testarea pulberilor

Răspundeți la anunț

Câștigător 3003 Standard

Descrierea produsului

Winner3003 este un analizor universal de dimensiune a particulelor cu laser de dispersie uscată, adoptă principiul de împrăștiere MIE, folosind designul științificstructura și o nouă generație de dispozitiv de dispersie, efectul de dispersie este mai bun decât instrumentele similare.
Folosind teoria de dispersie MIE ca bază teoretică, convergentă cu calea optică a transformării Fourier și cu stabilitate ridicată și fotodetectori cu laser He-Ne de înaltă sensibilitate inel asigură repetabilitatea și acuratețea rezultatelor testelor.
Acest produs utilizează aerul ca mediu de dispersie, utilizarea principiului de dispersie turbulentă, cu aparatură de alimentare de înaltă precizie și pompe de injecție a pulberii Patent, sursă de aer silențios No-Oil, asigură că proba este dispersată complet. Se aplică la orice material sub formă de pulbere, deosebit de bun pentru materiale apare reacție chimică în apă, sau schimbarea formei în lichid. Are aceeași precizie și repetabilitate în comparație cu metoda umedă.

Detalii Imagini


Winner3003 este un analizor universal de dimensiune a particulelor cu laser de dispersie uscată, adoptă principiul de împrăștiere MIE, folosind proiectarea structurii științifice și o nouă generație de dispozitiv de dispersie, efectul de dispersie este mai bun decât instrumentele similare. Folosind teoria de dispersie MIE ca bază teoretică, convergentă cu calea optică a transformării Fourier și cu stabilitate ridicată și inelul fotodetectorilor cu laser He-Ne de înaltă sensibilitate asigură repetabilitatea și acuratețea rezultatelor testelor. Acest produs utilizează aerul ca mediu de dispersie, utilizarea principiului dispersiei turbulente, cu aparate de alimentare de înaltă precizie și pompe de injecție a pulberii Patent, sursă de aer silențios No-Oil, asigură o dispersie completă a probei. Se aplică la orice material sub formă de pulbere, deosebit de bun pentru materiale apare reacția chimică în apă, sau schimbarea formei în lichid. Are aceeași precizie și repetabilitate în comparație cu metoda umedă.

Caracteristici principale:


(1) Tehnologie unică brevetată a căii optice și a sistemului de detecție, îmbunătățește considerabil rezoluția de testare. Tehnologia de brevetare a căii optice cu transformare Fourier convergentă a transformării Fourier depășește restricția deschiderii lentilelor asupra unghiului de împrăștiere, extinde gama de testare în spațiu limitat și adaugă mai multe fotodetectori secundari integrați, care pot colecta în mod eficient lumina împrăștiată din toate unghiurile din gama de testare corespunzătoare, asigură precizia și fiabilitatea testării în întreaga gamă.

(2) Sistemul științific și automat de dispersie uscată Tehnologia patentată de dispersie prin turbulență și efectul de forfecare a șocurilor normale fac ca particulele să se disperseze suficient, partea centrală de dispersie care utilizează ceramică ușor de purtat nu numai că îmbunătățește durata de funcționare a sistemului de dispersie, dar asigură un rezultat de testare mai precis și mai stabil.

(3) Sistemul de operare inteligent realizează un test cu o singură cheie Trebuie doar să introduceți proba, Colectarea prafului, alimentarea cu aer, alimentarea și altele sunt automate. Aceasta reduce doar volumul de muncă, dar elimină erorile cauzate de factorii umani, îmbunătățește și mai mult acuratețea testelor și autenticitatea rezultatelor testelor.

(4) Suport software Tehnologia unică de ajustare liberă fără constrângeri face ca analiza particulelor să nu fie restricționată de nicio funcție, reflectă cu adevărat distribuția particulelor, asigură acuratețea rezultatului testării.

Domeniul de aplicare al analizorului laser de dimensiune a particulelor

Winner3003 Analizor de dimensiune a particulelor cu laser uscat utilizat în ciment, ceramică, produse farmaceutice, coloranți, pigmenți, materiale de umplutură, produse chimice, catalizatori, praf de cărbune, aditivi, pesticide, explozivi, grafit, materiale fotografice, combustibil, pulbere metalică și nemetalică, calciu carbonat, caolin și alte industrii de pulberi, în special pentru materialele care se produce reacția chimică, schimbarea formei și pierderea în lichid, cum ar fi ierburi, materiale magnetice și pulberi cu distribuție relativ largă și particule mai mari, au o aplicabilitate și o practică mai unică.

Specificații

1. În strictă conformitate cu sistemul de management al calității ISO9001-2000,

2. 2. Control strict de la achiziționarea materialelor, inspecția procesului până la testul final de distribuție a dimensiunii particulelor,
3. Departamentul QC pentru a executa reglementările de control al calității,
4. Numai componentele calificate vor fi asamblate și analizorul total de dimensiune a particulelor cu laser trebuie să fie inspectate complet înainte de vânzare.
5, Analizorul laser de dimensiune a particulelor va fi procesat prevenind -testul de vibrații înainte de livrare.

Serviciul post-vânzare

1. 1. Vom trimite tehnicianul nostru pentru a instala analizorul de dimensiune a particulelor cu laser dacă clientul are nevoie.( CD-ul video demonstrativ de operare va fi oferit și el.) 2. Oferim servicii de formare gratuită.
3. Data de asigurare a calității este de 1 an de la terminarea plății, suport tehnologic în toată o viață. Și după aceea, vom colecta costul dacă oferim accesorii de reparații.
4. Întreținere pentru defecțiunea echipamentului cauzată de manipularea necorespunzătoare (se va colecta costul corespunzător).
5. Oferim componentele cu preț favorabil și întreținere perdurabilă.



îNTREBĂRI FRECVENTE


Achiziționarea analizorului de dimensiuni de particule cu laser trebuie să știe puncte:

(1) Ce materiale au nevoie de testare?
Dacă suspensie/emulsie, trebuie să alegeți analizorul de dimensiuni de particule cu dispersie lichidă, iar unele materiale sunt, de asemenea, reacționate cu apă, deci au nevoie și de analizor de dimensiuni de particule cu dispersie lichidă. În general, cimentul, pulberile de metal și materialele de parafarmacie au nevoie de un analizor de dimensiune a particulelor de model de dispersie uscată.

(2) Ce interval de dimensiuni trebuie testat?
Până acum, pe baza dispersiei MIE, analizorul de dimensiune a particulelor cu laser poate testa intervalul de particule este de 0,01um-2000um.
Dacă intervalul de materiale nu este atât de larg, de exemplu, 10um-20um, intervalul mai mic de distribuție a dimensiunii particulelor alege modelul de interval mai apropiat va fi mai precis, nu este nevoie să cumperi modelul de interval mare.


(3) Ce este mediul de dispersie?
Pentru modelul lichid, pentru ca proba să se disperseze bine și să circule în analizorul de dimensiuni de particule cu laser, în general trebuie să folosim apă, alochol sau solvent organic ca mediu de dispersie. pentru modelul de dispersie uscată, trebuie doar să folosim aer comprimat ca mediu de dispersie. în piața actuală, costul analizorului de dimensiuni de particule cu laser uscat este mai mare decât modelele de dispersie lichidă, deci dacă poate testa bine, modelul lichid este mai bun.


Mai multe întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi cel mai bun analizor de dimensiuni de particule cu laser potrivit pentru dvs


Răspundeți la anunț

Categoria
Oferte

Stat
China

Regiune
山东省

Locație
济南市

Informații suplimentare