Catalog

CARL FUHR GmbH & Co. KG

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

CARL FUHR GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISI 9001:2015
  • EPD nach ISO 14025

Inapoi la listă

Broaşte cu motor (Multitronic 881) de la CARL FUHR GmbH & Co. KG

Anchetă produs  

Sistemul de închidere în mai multe puncte, complet motorizat, este de o clasă aparte.

Viața modernă este, de asemenea, expresia unei atitudini față de viață. Confortul maxim de trai, economiile maxime de energie și securitatea cuprinzătoare sunt, prin urmare, cerințele de bază pentru casa de mâine. Ușile au o contribuție semnificativă în acest sens. Cu multitronic 881 complet motorizat, FUHR oferă unul dintre cele mai moderne sisteme de securitate din clasa sa. Fie că este vorba de o casă unifamilială sau de un bloc de apartamente, de un cabinet medical sau de o clădire publică - multitronic 881 este întotdeauna prima alegere.

Confort
Deschiderea și închiderea se face electronic - ca și cum ar fi de la sine. De îndată ce ușa este închisă, încuietoarea se blochează automat, rapid, sigur și permanent. Deblocarea se face prin intermediul sistemelor moderne de acces, după cum se dorește. Nu se poate fi mai comod.

Securitate
Materialele de înaltă calitate, testele extinse și, în cele din urmă, numele FUHR garantează o securitate durabilă prin durabilitate și fiabilitate. Potrivirea sistemului pentru cele mai înalte cerințe de securitate și posibila integrare în sistemele de monitorizare își joacă rolul.

Energie
Sistemul de închidere permanentă în mai multe puncte asigură o etanșeitate permanentă. Căldura rămâne în casă, iar aerul condiționat nu iese. Nu se pierde energie valoroasă. Acest lucru asigură un climat de locuit confortabil și o senzație bună în ceea ce privește costurile energetice.

Accesibilitate
Soluțiile de închidere complet motorizate, cum ar fi multitronic 881, contribuie semnificativ la accesibilizarea confortabilă a clădirilor, cu numeroase avantaje. Chiar și atunci când este indicată sau dorită o proiectare fără bariere. De exemplu, prin acționarea simplă prin simpla apăsare a unui buton, prin înălțimea redusă a mânerului de 850 mm sau prin conectarea unui mecanism electric de acționare a ușilor batante.

Anchetă produs