Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Aparate de măsură optice (O-SELECT) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Măsurători fiabile prin simpla apăsare a unui buton

Datorită setării complet automate atât a iluminării, cât și a focalizării, sunt eliminate erorile de măsurare datorate influenței operatorului. La simpla apăsare a unui buton, ZEISS O-SELECT evaluează caracteristicile și documentează rezultatele - de asemenea, într-un raport profesional, dacă este necesar.

Noul proiector digital de măsurare inteligent ZEISS O-SELECT

În mediile de producție, mașinile de măsurare a coordonatelor optice și de contact înlocuiesc din ce în ce mai mult echipamentele manuale, cum ar fi goniometrele, calibrele și proiectoarele de profile. Cu toate acestea, influența operatorului cu aceste instrumente manuale nu trebuie neglijată. Cu O-SELECT, ZEISS reduce această influență la minimum. Datorită nivelului său ridicat de automatizare și ușurinței de utilizare, măsurătorile complexe pot fi finalizate rapid, în mod trasabil și reproductibil.

Cea mai rapidă modalitate de a obține rezultatele dvs

Software-ul ZEISS O-SELECT combină know-how-ul metrologic ZEISS cu o operare inovatoare și simplă. Măsurătorile în serie sunt efectuate prin simpla apăsare a unui buton - indiferent de operator. Măsurătorile unice și planurile de măsurare nu reprezintă o problemă cu software-ul ZEISS O-SELECT: pentru că este atât de ușor de înțeles, oferă o îndrumare clară a operatorului și reduce volumul de muncă al acestuia.

Inteligent, compact și fiabil

Hardware-ul și software-ul ZEISS O-SELECT se potrivesc în mod optim pentru a se asigura că geometriile 2D pot fi testate cu o viteză și o fiabilitate remarcabile. Compactitatea și robustețea sa permit ca ZEISS O-SELECT să fie instalat practic în orice locație. Vă puteți măsura piesele de testare exact acolo unde aveți nevoie - fie că este vorba de inspecția la intrare sau de producție.

Anchetă produs