Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Aparate de măsură pentru rugozitate (ROTOS) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Un senzor de rugozitate care reunește toate caracteristicile.

Măsurați automat dimensiunea, forma/locația și rugozitatea pe o singură mașină: Mai multă productivitate, o singură înregistrare.

Pentru inspecția calității componentelor, de exemplu, în cadrul grupului motopropulsor al vehiculelor, trebuie să fie posibilă inspectarea rugozității și a ondulației în conformitate cu standardele. Senzorul de rugozitate ZEISS ROTOS permite, pentru prima dată, tocmai acest lucru pe o singură mașină de măsurat în coordonate. Operatorii beneficiază de un flux de lucru simplificat pentru o mai mare siguranță a măsurătorilor și economii enorme de timp.

ZEISS ROTOS este destinat utilizatorilor care inspectează dimensiunea, locația sau forma pe o mașină de măsurat în coordonate (CMM) și care trebuie să măsoare, de asemenea, rugozitatea și ondulația pe aceeași piesă. Datorită senzorului de rugozitate ZEISS ROTOS. toate caracteristicile unui desen tehnic pot fi măsurate integral cu o singură CMM și afișate într-o singură înregistrare. Nu mai este necesar să se transfere la un instrument de măsurare a suprafețelor.

Pot fi atinse diverse poziții de măsurare fără a fi nevoie de reșapare și este posibilă o funcționare complet automată fără ca operatorul să influențeze măsurarea suprafeței. Acest lucru durează doar câteva secunde, față de cele câteva minute de până acum. Deoarece nu mai este necesar să se transporte și să se fixeze piesa, susceptibilitatea la erori pe parcursul procesului și influența operatorului sunt practic eliminate.

Dar nu numai atât: ZEISS ROTOS poate fi poziționat în mod flexibil pentru a ajunge la toate suprafețele unei piese fără a fi nevoie să se retușeze. În plus, senzorul dispune de o axă de rotație/inclinare. Datele de măsurare de la ZEISS ROTOS sunt transmise prin Bluetooth la computerul de analiză. Datele sunt apoi importate în software-ul CALYPSO prin intermediul unui driver de mașină și pot fi exportate împreună cu alte date de măsurare într-o înregistrare comună. ZEISS ROTOS este disponibil pentru anumite mașini de măsurat în coordonate cu suporturi de senzori VAST.

Anchetă produs