Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Software pentru măsurători (CALYPSO) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Programul total pentru geometrii standard și nu numai

CALYPSO a revoluționat programarea în tehnologia de măsurare. Interfața sa orientată pe funcții oferă o ușurință de utilizare de neegalat. Creați intuitiv programe de măsurare prin selectarea caracteristicilor utilizate în desenul de proiectare CAD. Introduceți toleranțele de dimensiune, formă și poziție direct din modelul CAD.

Multe sarcini - un singur instrument

CALYPSO este conceput pentru măsurători manuale și CNC, programare online și offline. CALYPSO este capabil să utilizeze mai mulți senzori și acceptă toți senzorii și capacitățile de măsurare actuale de la Carl Zeiss. Prin intermediul interfeței I++ DME, CALYPSO vă permite să controlați sisteme de măsurare non-ZEISS, cum ar fi mașinile de măsurare 3D, mașinile de măsurare cu braț articulat, sistemele de urmărire cu laser și tomografele computerizate.

Fără coliziuni - în mod automat

De îndată ce definiți o caracteristică a piesei și toleranțele asociate cu câteva clicuri ale mouse-ului, CALYPSO generează automat o strategie de măsurare adecvată, care poate fi modificată și aplicată oricând altor caracteristici. CALYPSO deplasează rapid stiloul în jurul piesei de prelucrat fără coliziuni și se apropie corect de caracteristicile piesei - sunteți liber să vă ocupați de alte sarcini.

Miniplan dinamic

Designul ierarhic al CALYPSO și programarea orientată pe caracteristici vă oferă flexibilitatea de a vă concentra planificarea măsurătorilor pe procesul de producție. De exemplu, puteți întrerupe ciclurile de măsurare pentru a măsura rapid o altă piesă. Măsurarea întreruptă poate fi continuată cu ușurință după aceea. Scanare mai inteligentă cu VAST Navigator CALYPSO suportă VAST Navigator - a cincea generație de scanare de la Carl Zeiss. Fără întreruperi inutile și cu trasee optime de apropiere și de deplasare, VAST Navigator vă permite să măsurați fără probleme într-o singură rulare. O abordare tangențială este standard. Inteligența complet integrată permite CALYPSO să determine viteza maximă de scanare în funcție de precizia necesară.

Interfețe opționale:

IGES 2D/3D, VDA 2D/3D, STEP 3D, DXF 2D, PMI și FTA pot fi procesate direct.

Interfețe directe opționale:

ParaSolid, CATIA V4, CATIA V5, ProEngineer, UniGraphics, Inventor, Solid Works

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Software pentru măsurători

Software pentru măsurători (PiWeb)

Raportarea a devenit ușoară

ZEISS PiWeb este cel mai bun sistem de raportare grafică din clasa sa, care transformă instantaneu datele de calitate sau de proces în informați...

Software pentru măsurători (CALIGO)

Programul complet pentru suprafețe cu formă liberă și multe altele.

CALIGO, noul software pentru suprafețe cu formă liberă, face ca măsurarea pieselor de caroserie auto să...

Software pentru măsurători (GEAR PRO)

GEAR PRO - Software pentru roți dințate bazat pe CAD.

Utilizată împreună cu CALYPSO, linia GEAR PRO vă permite să inspectați roți dințate drepte, roți dințate conice și șur...