Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Inapoi la listă

Masini de masurare (ACCURA 2000) de la Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Anchetă produs  

Adaptat la nevoile și bugetul dumneavoastră

Conceptul de platformă al ACCURA 2000 vă permite să configurați mașina de măsurat în funcție de nevoile dumneavoastră. Dacă se schimbă cerințele dumneavoastră privind echipamentele, senzorii și software-ul, ACCURA 2000 se schimbă și el. Beneficiați de un preț atractiv și de costuri reduse pe durata ciclului de viață. Punctele tehnice importante ale ACCURA 2000 includ tehnologia inovatoare de izolare, noii rulmenți cu aer pentru distanțe scurte de deplasare și un debit mai mare de piese de lucru. Designul ușor de întreținut asigură o disponibilitate maximă.

Independență față de temperatură datorită tehnologiei F.I

Fluctuațiile de temperatură trebuie luate în considerare, în special în cazul aplicațiilor de măsurare din apropierea producției. Puntea noului ACCURA 2000 este echipată cu un sistem de izolare unic, de înaltă performanță, care asigură precizia necesară în operațiunile din atelier.

Temperatură de măsurare selectabilă în mod liber (20-26°C)

Mașinile de măsurare trebuie să funcționeze la temperaturi constante. Cu ACCURA 2000, puteți selecta în mod liber temperatura de măsurare și puteți reduce costurile de climatizare.

Flexibilitate maximă a senzorilor

Toți senzorii disponibili de la Carl Zeiss pot fi utilizați pe ACCURA 2000. Tehnologia multisenzor "în masă" permite schimbarea cu economie de timp a senzorilor optici și de contact.

Pachet de performanță cu tehnologie de navigație

Pachetul Performance Package pentru ACCURA 2000 conține opțiunea VAST navigator pentru o scanare și mai precisă. Această tehnologie atinge întotdeauna viteza maximă de deplasare și de scanare, reducând astfel la minimum timpul prețios de măsurare. Tehnologia de siguranță necesară cu monitorizare laser face, de asemenea, parte din pachet.

Anchetă produs