Catalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Convertoare DC/DC pentru aplicații industriale și vehicule (PCMD / PCMDS) de la MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

Anchetă produs  

Ori de câte ori tensiunea disponibilă a sistemului nu se potrivește cu tensiunea de alimentare a componentelor electrice sau electronice existente, trebuie să se utilizeze convertoare de tensiune. Convertoarele electrice care sunt capabile să convertească tensiuni de curent continuu se numesc, prin urmare, convertoare DC/DC sau convertoare DC/DC. Până în anii 1950, conversia tensiunii de curent continuu era posibilă doar pe cale electromecanică, prin intermediul cuplării motor-generator. În prezent, topologiile circuitelor electronice cu ceas permit transformarea cu ajutorul unei tensiuni alternative generate intern.

Un convertor DC-DC are o intrare și o ieșire. Astfel, acesta poate cartografia diferite funcții, precum și acționa ca un convertor coborâtor sau crescător de tensiune. Modificarea nivelului de tensiune, izolarea galvanică și stabilizarea ieșirii - atât individual, cât și în combinație - pot fi motive pentru utilizarea unui convertor CC/CC sau a unui modul CC/CC. Gama de ieșiri este mare, de la câțiva miliwați pentru alimentarea unui singur cip electronic până la gama de kilowați, de exemplu atunci când se convertesc rețelele de baterii existente la un nivel de tensiune diferit. Din cauza numărului mare de tensiuni diferite ale sistemelor existente și a selecției la fel de diverse a tensiunilor nominale ale componentelor electrice, numărul de combinații posibile de tensiuni de intrare și de ieșire este imposibil de gestionat, mai ales că se oferă conversia de tensiune între intrare și ieșire atât în sus, cât și în jos și doar ca stabilizare. Majoritatea convertoarelor de curent continuu funcționează unidirecțional, adică de la intrare la ieșire. Cu toate acestea, sunt utilizate și convertoare cu funcție bidirecțională, în special în sectorul acționărilor.

Clase de putere: 250 W; 400 W
Caracteristici speciale:

  • Intrare cu gamă largă și foarte largă
  • Interval de temperatură -25...+70 °C (PCMD)
  • Tensiune de izolare de până la 4 kVAC
  • Dimensiuni mici
  • Densitate mare de ambalare
  • Carcasă din plastic sau metal

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Transformator DC/DC

Convertoare DC/DC pentru tehnologia transportoarelor de podea (PCMDNI300)

Cu seria PCMDNI300, MTM Power prezintă o generație de convertoare DC/DC fără izolare galvanică ca sursă de alimentare descentralizată în aplicațiile pentru vehicule. Gama largă de tensiuni de...

Transformator DC/DC (PMDS30 24S05 U-VT)

Convertoarele DC/DC compacte din seria PMDS/PCMDS30 sunt potrivite pentru montarea pe PCB și pe șasiu. Acestea sunt proiectate în tehnologia push-pull alimentată cu curent. Avantajele acestui conce...

Transformator DC/DC (PCMGS14 110S24)

Convertorul DC/DC cu 14 W este proiectat în conformitate cu EN 50 155 pentru aplicații în tehnologia feroviară și de transport cu cerințe de putere redusă.

Caracteristici speciale