Catalog

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Düsterloh Fluidtechnik GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Inapoi la listă

Demaror pneumatic de la Düsterloh Fluidtechnik GmbH

Anchetă produs  

Demaroarele pneumatice Düsterloh sunt utilizate pentru pornirea motoarelor diesel și a turbinelor. Acestea constau, în esență, dintr-un motor cu angrenaj, o transmisie pe o singură cale cu reductor și o combinație de supape. Deoarece motorul cu roți dințate dezvoltă cel mai mare cuplu în momentul desprinderii, acesta este deosebit de potrivit pentru pornirea motoarelor diesel. Demaroarele pneumatice Düsterloh pot fi acționate cu aer sau cu gaz. Acestea sunt independente de stocarea energiei electrice, nu necesită întreținere și sunt antiexplozive.

Seria disponibilă atinge cupluri, măsurate la pinionul demarorului, de până la 510 Nm la o presiune de lucru de 15 bar. Pentru puteri de pornire mai mari, două demaroare pot fi utilizate în paralel. În acest scop, este disponibil un circuit de siguranță care permite pornirea motorului diesel numai atunci când pinioanele ambelor demaroare sunt complet angrenate în angrenajul inelar al motorului diesel.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Startere aer comprimat

Demaror pneumatic (PS 24/20 - 32/20 )

Procesul de pornire se realizează prin deschiderea treptată a unei supape cu autoînchidere sau a unei supape principale, care de obicei este montată direct pe demaror.

Presurizarea pistonul...

Demaror pneumatic (PS HY, 61/20 - 2360 )

În cazul acestei serii, este suficient un impuls de pornire (manual, cu telecomandă pneumatică, electrică sau de urgență). Procesul de pornire se desfășoară apoi în mod automat. Un sistem de sincroniz...