Catalog

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Garnituri de la WSW Wälzlager Wolfgang Streich GmbH & Co

Anchetă produs  

Inelele de etanșare WSW sunt fabricate dintr-un elastomer special de poliuretan celular. Acest material, care a fost dezvoltat special pentru aplicații tehnice, este deosebit de potrivit pentru fabricarea elementelor de amortizare și de etanșare - în special a inelelor de etanșare.

Sunt utilizate în principal pentru etanșarea punctelor de lagăre de diferite modele și servesc aici ca deflectoare de praf și murdărie, efectul de autolubrifiere putând fi utilizat de inelele de etanșare impregnate cu ulei.

Sunt disponibile ca standard pentru toate rulmenții radiali cu rotulă acoperiți de DIN ISO 12240-1, seria dimensională E. Dimensiuni speciale pot fi realizate în scurt timp, în conformitate cu cerințele/planurile clientului. În acest caz, vă rugăm să contactați WSW.

Proprietăți
  • Datorită suprafeței de etanșare relativ mari (spre deosebire de contactul cu buza sau cu linia în cazul garniturilor O-ring) și a rezistenței ridicate la rupere, inelele de etanșare realizate în special din acest material pot fi utilizate și în condiții de funcționare severe (de exemplu, în tractoare, mașini agricole sau de construcții).
  • Ele pot fi comprimate cu până la 80% și, prin urmare, permit mișcări oscilante mari (de exemplu, în rulmenții sferici).
  • Toleranțele de fabricație la punctele de sprijin pot fi mai mari, deoarece acestea pot fi depășite datorită compresibilității volumului și comportamentului elastic al materialului.
  • Deformabilitatea ușoară permite o montare și demontare fără probleme.
  • Setul de compresie redus (comportamentul de așezarea) garantează o fiabilitate funcțională îndelungată chiar și în cazul unor frecvențe de deformare ridicate, pentru care rezistența la uleiuri și unsori este, de asemenea, o garanție.
  • Domeniul de temperatură: -30 °C - +80 °C, pe termen scurt și +100 °C.

Anchetă produs