Catalog

Stingl Systems GmbH

Inapoi la listă

Pantof universal pentru schele de la Stingl Systems GmbH

Anchetă produs  

În plus față de sabotul de schelă cu ancorare prin conectare, sabotul de schelă universal este un suport de schelă sigur și întărit în zona lifturilor, coșurilor de fum și a puțurilor de ventilație. Datorită dimensiunilor exterioare mici ale sabotului de schelă, este posibilă chiar și o fixare adâncă în colțurile puțului. Greutatea sa redusă asigură o manevrare ușoară.

Material: Placă de bază și profil în U din St37-2 (parțial cu oțel plat inserat), amorsat la suprafață, opțional galvanizat
Dimensiuni: 190 x 180 x 6 mm, placă de bază cu 4 găuri de 13 mm
Greutate: aprox. 2,3 kg

Pantoful universal de schelă a fost certificat de către Fachausschuss Bau, Prüf- und Zertifizierungsstelle Karlsruhe, în conformitate cu principiile de testare a siguranței la locul de muncă a schelelor, a componentelor de schelă și a echipamentelor asemănătoare schelelor (GS-BAU-01) (1.1994), în conformitate cu DIN 4420-1 (12.1990), precum și în conformitate cu BGR 175 (normele BG "Schele - Schele de montaj în puțuri de ascensoare"), numărul de certificat 02045 a fost atribuit sabotului universal de schelă.

Sabotul universal de schelă are o multitudine de aplicații posibile.

Metoda de fixare variază de la fixarea cu dibluri în puțuri de beton și zidărie, la înșurubarea pe o șină de ancorare, la înșurubarea sau sudarea pe o schelă de oțel. În funcție de tipul de fixare, o sarcină punctuală de max. 3.0 până la 7,0 kN este dată. Acest sabot de schelă nu este destinat pentru sarcini dinamice. trebuie asigurată o lățime de scândură de cel puțin 100 mm.

Anchetă produs