Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Componente pentru cabluri aeriene de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Izolatorii noștri pentru construcția de linii aeriene sunt supuși zilnic unor sarcini mecanice uriașe: Turnurile pentru transportul energiei electrice pot fi la o distanță de până la 500 de metri unul de celălalt, ceea ce înseamnă că izolatorii trebuie să suporte linii grele. De asemenea, aceștia trebuie să reziste la aceste forțe timp de mai multe decenii, fără a-și pierde din siguranța în funcționare.

Izolatori personalizațipentru orice aplicație
Caracteristica izolatorilor de la PFISTERER este că pot fi realizați pe măsură pentru orice cerințe. Ce înseamnă acest lucru? Produsele noastre nu sunt soluții standard produse în masă, ci sunt proiectate cu precizie pentru a îndeplini condițiile climatice, de mediu și de sarcină existente.

Șiruri complete de izolatori: planificate, testate și produse de PFISTERER
PFISTERER are peste 40 de ani de experiență ca pionier în domeniul izolatorilor din compozit de silicon, care include proiectarea și producerea de șiruri complete de izolatori. Pentru proiecte mai complicate, oferim soluții complete dintr-o singură sursă, bazate pe un serviciu extins de consultanță și planificare, precum și pe simulări și teste în laboratoarele noastre.

Amortizarea vibrațiilorcrește siguranța în exploatare și durata de viață
Distanțierii noștri de amortizare a vibrațiilor și amortizoarele Stockbridge sunt deosebit de eficienți pentru reducerea vibrațiilor liniei de conductoare cauzate de vânt. Datorită designului lor optimizat, acestea reduc la minimum vibrațiile eoliene și oscilațiile de subtraversare. Ca urmare, conductorul poate fi exploatat în siguranță pe toată durata sa de viață. Oferim, de asemenea, diverse aparate de înregistrare a vibrațiilor și realizăm studii de vibrații ca modalitate supremă de testare a sistemelor de amortizare sau de identificare a sursei de deteriorare a conductorului.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Componente pentru cabluri aeriene

Conexiuni de linii aeriene (LIKE Bushings)

Bucșele LIKE de la PFISTERER sunt o tehnologie dovedită pentru conexiuni unipolare în exterior, de la aparatura de comutație izolată cu gaz (GIS) la aparatura de comutație izolată cu aer și liniile ae...