Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Borne pentru pământare (RSC-T) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Pentru a proteja atât oamenii, cât și mediul înconjurător, orice componentă metalică aflată de-a lungul șinelor de cale ferată electrificate trebuie să fie legată la pământ. Acest lucru este valabil nu numai pentru stâlpii de catenară, ci și pentru sistemele de semnalizare, balustradele podurilor, gardurile etc. PFISTERER a dezvoltat acum RSC-T - o soluție simplă, sigură și fiabilă, care economisește mult timp în comparație cu practica consacrată.

Instalare cu până la 50% mai rapidă
Conectorul pentru priza de pământ RSC-T este format din mai multe părți și poate fi montat direct pe un sistem existent. Cablul de împământare este așezat pe loc fără nicio lucrare pregătitoare și este închis de conector cu ajutorul unui șurub de blocare. Bolțurile de străpungere SICON penetrează izolația pentru a stabili un contact sigur și fiabil cu conductorul de împământare. Orice posibilă deteriorare a conductorului metalic este evitată prin intermediul tehnologiei SICON dovedite.

Cu ajutorul tehnologiei de străpungere a izolației, cablurile principale și cablurile de derivație sunt instalate fără a fi necesară decaparea izolației. Acest lucru este valabil și pentru cablurile principale cu izolație dublă. În cazul cablurilor de derivație cu izolație dublă, trebuie îndepărtat stratul exterior de izolație. Nu mai este necesară comprimarea cablurilor de împământare și a cablurilor de derivație care era utilizată anterior, precum și refacerea izolației cu un manșon termocontractabil. Carcasa din plastic cu garnituri de etanșare garantează protecția împotriva șocurilor electrice în conformitate cu IP2X.

RSC-T Fakten
  • Contact fiabil între împământare și conectorul de robinet
  • Nicio întrerupere a conductorului principal
  • Rezistent la șocuri în conformitate cu IP2X
  • Fără lamă deschisă pentru instalare
  • Economisește până la 50% din timpul de instalare
  • Fără flacără pe șină
  • Testat electric în conformitate cu IEC 61284:1997 clasa B
  • Un singur conector, trei opțiuni de conectare

Cu conectorul de priză la masă RSC-T pot fi implementate diferite variante de priză. În plus față de varianta tipică cu o priză de pământ pe conector, este posibilă și formarea a două prize de pământ cu un singur conector, ținând cont de secțiunea transversală a conductorului. Pentru a face acest lucru, tot ce este necesar este să se schimbe dispunerea șuruburilor de prindere de pe partea robinetului.

Tehnologiede contact brevetată
Șuruburile RSC-T se bazează pe tehnologia SICON dovedită. Șurubul de forfecare patentat are o construcție fără trepte și utilizează în permanență întreaga capacitate de încărcare a filetului. Discul de fricțiune de la capătul șurubului previne deteriorarea conductorului metalic. Pentru RSC-T, șurubul SICON dovedit a fost dezvoltat în continuare și echipat cu un disc de fricțiune care dispune de tehnologia de perforare a izolației. Aceasta stabilește un contact fiabil cu o forță de contact optimă. Șurubul SICON se instalează cu ajutorul unei chei tubulare SW6 și se desprinde ușor la o instalare reușită.

Anchetă produs