Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Fişe de legătură pentru curent maxim (PLUG) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Soluțiile de conectare sunt din ce în ce mai solicitate pentru conexiuni în generatoare, transformatoare și convertoare în gama de joasă și medie tensiune. Aceste conexiuni trebuie să fie durabile, să nu necesite întreținere, să fie rentabile și ușor de instalat. Toate aceste criterii sunt îndeplinite de sistemul PLUG de la PFISTERER, motiv pentru care acesta a devenit o parte indispensabilă a rețelelor de trenuri moderne și a centralelor eoliene. Sistemul PLUG reunește experiența noastră vastă în domeniul tehnologiei de contact și cerințele standardelor industriale moderne în materie de producție și siguranță în exploatare.

Contacte sigure - chiar și în condiții extreme
Una dintre caracteristicile sistemului PLUG este structura sa simplă. Materialele de contact de înaltă calitate, combinate cu modele de contact testate și straturi funcționale, oferă rezerve de putere și o rezistență excepțional de ridicată la scurtcircuit. Tehnologia de contact de linie dovedită a PFISTERER cu conexiuni multiple garantează durabilitatea și o calitate constant ridicată pentru transmiterea de putere în conductoare din aluminiu și cupru. Codificarea sa sofisticată se asigură că fiecare fișă poate fi conectată numai la priza sa corespunzătoare.

Cupână la 50% mai puțin spațiu
PLUG reduce conexiunile la o singură soluție de conectare. Ca urmare, inginerii economisesc timp chiar și în timpul instalării inițiale - un factor esențial în producția de vârf la scară largă. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la timpii de nefuncționare în timpul operațiunilor, deoarece componentele pot fi înlocuite într-un interval scurt de timp. În plus, PLUG vă ajută să faceți economii și în ceea ce privește spațiul de construcție. În loc să aveți nevoie de o cutie de borne tipică, prizele compacte PLUG pot fi încorporate direct în componentele sistemului dumneavoastră.

Clienții beneficiază de anii noștri de experiență practică
Conexiunile PLUG sunt universale și nu necesită ca sistemul dvs. să îndeplinească anumite cerințe. Acestea au fost testate în conformitate cu standardele internaționale și cu cele specifice clienților și includ soluții pentru toate cablurile ecranate și neecranate din clasele 2 și 5. În plus față de gama noastră standard, experții de la PFISTERER dezvoltă și testează, de asemenea, produse personalizate pentru clienții noștri. Portofoliul nostru oferă tot ce aveți nevoie pentru sisteme complete, inclusiv testarea și certificarea.


Numere de PLUG in:
Tensiune: 1 kV AC până la 4,4 kV AC
Curent: 400 A până la 1.250 A
Secțiune transversală a conductorului: 70 - 240 mm²
Materialul conductorului: Cupru, aluminiu

Avantaje:
  • Calitate ridicată și constantă a contactului - nu există pierderi de rugină
  • Timpuri scurte de instalare, testare și oprire
  • Standard pentru producția modernă de serie
  • Rezerve de energie în caz de eroare
  • Codificarea previne erorile de conectare
  • Aplicație universală

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Fişe de legătură pentru curent maxim

Conectori pentru vehicule comerciale electrice (HCV8)

conector drept, cu 3 poli, cu un șurub ca mecanism de blocare
HVC8 este un conector cu fișă pentru aplicații de curent ridicat. Designul robust și materialele de înaltă calitate permit funcțio...