Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Terminal de conectare pentru transformatoare de distribuție (2DIREKT) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Alimentarea sigură cu energie se bazează pe rețele de alimentare funcționale, alcătuite dintr-o serie de componente individuale fiabile. Acesta este unul dintre motivele pentru care furnizorii de energie investesc din ce în ce mai mult în terminale de transformare atunci când vine vorba de conectarea transformatoarelor de distribuție. Toată experiența noastră în domeniul tehnologiei de contact dobândită în ultimii aproape 100 de ani a intrat în fiecare terminal 2DIREKT, împreună cu inovațiile noastre pentru o instalare simplă și sigură.

Un terminal pentru toate aplicațiile
Designul compact și sofisticat permite două opțiuni de conectare - firele pot fi conectate fie în paralel, fie decalate cu 90°. Sistemul de conectare patentat protejează firele de deteriorare și garantează o presiune de contact constantă pe întreaga durată de viață.

2DIREKT înlocuiește cel puțin două componente
Terminalul pentru transformator este conectat pur și simplu direct la transformatorul de distribuție. Acest lucru exclude orice erori de instalare și previne riscul de deteriorare a transformatorului. Și asta nu doar pentru că 2DIREKT înseamnă că nu mai sunt necesare urechile, clemele de cablu, bucșele și șuruburile. 2DIREKT reduce, de asemenea, numărul de contacte și, prin urmare, sursele potențiale de eroare în comparație cu modelele convenționale.

2DIREKT: Stație impresionantă, cu design de ultimă generație
Cu 2DIREKT, PFISTERER oferă un sistem complet cu o serie de accesorii sofisticate, inclusiv puncte de legare la pământ cu șuruburi și capace de protecție pentru utilizare în interior și exterior. Întregul sistem este rezistent la atingere, oferind protecție pentru oameni, echipamente de operare și chiar pentru animale mici.

Sistemul 2DIREKT îndeplinește cu prisosință toate cerințele pentru instalarea stației, atât în prezent, cât și în viitor. Pe lângă portofoliul său standard, PFISTERER testează și dezvoltă, de asemenea, soluții specifice clienților. Și: Oferim soluții universale de conectare pentru aplicații de joasă și medie tensiune de la o singură sursă.

2DIREKT în cifre:
Tensiune: 1 kV
Curent: 4.000 A
Secțiune transversală a conductorului: 16 până la 400 mm²
Material conductor: Aluminiu, cupru

Avantaje:
  • Conductorul poate fi conectat vertical și/sau orizontal
  • Firele individuale nu sunt tăiate
  • Cerințe de spațiu modeste
  • Potrivit pentru aplicații în interior și în exterior
  • Instalare cu unelte standard, nu este necesară comprimarea
  • Soluție universală rezistentă la atingere

Anchetă produs