Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Conectori cu șuruburi de forfecare fără trepte (SICON) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Conectorii cu șuruburi sunt siguri, eficienți din punct de vedere al costurilor și ușor de instalat. Nu e de mirare că popularitatea lor continuă să crească. Conectorii cu șuruburi SICON se bazează pe toată experiența noastră vastă în tehnologia de contact. Inovațiile, cum ar fi bolțurile noastre de forfecare cu reglare infinită, combină avantajele tehnice și practice pentru o calitate maximă a contactului.

Experiență și inovație pentru cel mai bun contact
Datorită bolțurilor noastre brevetate, cu tăiere fără trepte, instalarea nu a fost niciodată mai ușoară. Aceștia se asigură că fiecare conductor (fie că este din cupru sau aluminiu, solid sau cu fire, rotund sau în formă de sector) este conectat cât mai eficient posibil și garantează că inginerul are încredere că instalarea a fost un succes. Unicat: conectorii SICON pot fi utilizați imediat și izolați fără alte ajustări.

Un SICON înlocuiește 98 de îmbinăride compresie
Spre deosebire de tehnologia de compresie, gama de conectori SICON este semnificativ mai mică. În loc să fie nevoie de un manșon pentru fiecare conductor, oferim opt variante standard, ceea ce înseamnă că inginerii sunt echipați pentru orice eventualitate pe șantier. Acest lucru ușurează o presiune enormă asupra instalațiilor de depozitare și a proceselor de transport. Conectorii SICON se montează cu ajutorul unui clichet standard cu un bit hexagonal, astfel încât nu este nevoie să vă împachetați uneltele de presare.

Anchetă produs