Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Mufe pentru cabluri de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Fie că este utilizată într-o stație de comutare, într-un cablu de împământare HV sau într-o aplicație offshore, o conexiune de cablu trebuie să fie durabilă și sigură înainte de toate. Cu îmbinările din gamele de produse IXOSIL și CONNEX, oferim soluția ideală pentru orice conexiune, de la 72 kV la 550 kV. Pentru instalații permanente sau temporare și centre de testare, ca soluție de conectare sau încorporată, cu izolație din silicon sau gaz SF6, sau ca o îmbinare compactă din rășină turnată, care este cu două treimi mai ușoară.

Îmbinări pentru sisteme permanente de înaltă tensiune șide legare la pământ
Portofoliul de produse IXOSIL include îmbinări glisante pentru întreaga gamă de tensiuni de la 72 kV la 550 kV - inclusiv diverse opțiuni de ecranare, cu și fără cabluri de legare la pământ sau de legare la pământ. Îmbinările IXOSIL sunt rezistente la apă și sunt disponibile cu carcasă solidă din metal, din plastic sau cu carcasă contractabilă. Tehnologia noastră glisantă, testată și încercată, asigură o instalare sigură și conexiuni durabile.

Instalare rapidă:Îmbinări CONNEX cu priză pânăla 550 kV
Îmbinările CONNEX uscate și cu priză permit utilizatorilor să reducă semnificativ timpul de instalare în cazul instalațiilor temporare sau al proiectelor offshore în parcurile eoliene și pe platformele maritime, unde aveți puțin timp la dispoziție. Acestea sunt potrivite pentru conexiuni permanente, instalații de testare pe transformatoare și comutatoare izolate în gaz (GIS) și soluții provizorii atât pentru conductoare, cât și pentru construcția de centrale electrice. Pe lângă îmbinările de conectare simple, CONNEX oferă, de asemenea, îmbinări cu cot și îmbinări de derivație (îmbinări în T), precum și îmbinări din rășină turnată fără gaz de până la 170 kV.

Rășină turnatăsau SF6
Îmbinările CONNEX din rășină turnată cu priză până la 170 kV oferă de peste zece ani o soluție simplificată, fără gaz, un design compact și o structură ușoară care cântărește cu până la două treimi mai puțin decât îmbinările convenționale. Îmbinările izolate cu gaz SF6 extind gama de tensiuni până la 550 kV, nu necesită întreținere și sunt testate până la 100% în camera de vid și sunt echipate cu un monitor de densitate a gazului încorporat.

Avantaje:
Îmbinări pentru conexiuni permanente și plug-in de la 72 kV la 550 kV
Combină diferite tipuri de conductoare (aluminiu, cupru, rigide sau flexibile)
Instalare rapidă datorită conexiunilor uscate, plug-in pentru cabluri, de exemplu pentru aplicații offshore
De asemenea, disponibile ca îmbinări în cot până la 362 kV și îmbinări de derivație (T-joint) până la 245 kV
Izolator: Silicon în combinație cu rășină turnată sau gaz SF6

Anchetă produs