Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Conector de robinet pentru rețele de joasă tensiune (ISICOMPACT) de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Conexiunile de alimentare la domiciliu necesită un nivel ridicat de fiabilitate operațională, o instalare practică și o bună siguranță la locul de muncă. Acest lucru face ca conectorul ISICOMPACT să fie o soluție de ultimă generație - și pe bună dreptate. Atunci când a fost vorba de îmbunătățirea "conectorului nostru compact de robinet" (cunoscut și sub numele de SCK sau inel de prindere), ne-am ajustat tehnologia pentru conexiunile de alimentare la domiciliu în conformitate cu standardele și cerințele moderne pentru lucrul în linie directă. Și cu mare succes. În prezent, conectorul ISICOMPACT este un jucător important în rețelele de joasă tensiune.

Standarde de ultimă generație de la creatorul terminaluluide casă
Odată cu crearea conectorului compact pentru robinet în 1968, PFISTERER a stabilit un nou standard în domeniul tehnologiei de conectare la domiciliu. De atunci, au fost instalate peste 20 de milioane de conectori. Cu toate acestea, după 30 de ani, era timpul pentru o actualizare. De atunci, a fost stabilit lucrul în linie directă, aducând schimbări în ceea ce privește cerințele de siguranță la locul de muncă în timpul instalării; acești factori au avut prioritate atunci când a fost vorba de dezvoltarea tehnologiei ISICOMPACT.

Inginerii au fost impresionați de instalarea simplă și de nivelurile ridicate de siguranță
ISICOMPACT stabilește toate contactele pentru o ramificație de cablu cu 4 conductoare folosind o singură conexiune cu șurub. Atunci când conexiunea cu șurub este strânsă, contactul este stabilit prin străpungerea izolației de pe linia principală și de pe liniile de ramificație. Odată ce a fost obținută forța de strângere necesară, șurubul se cizelează și asigură astfel o instalare reușită. Oferind protecție împotriva contactului și, prin urmare, împotriva pericolelor electrice, ISICOMPACT este conceput pentru lucrul la liniile sub tensiune. În prezent, este singurul conector de racordare a cablului care îndeplinește, de asemenea, cerințele stricte ale BSI 862 - un document german care prescrie un proces pentru lucrul în linie sub tensiune fără EPI suplimentar și care necesită ca electricienii LLW să urmeze o pregătire specială și ca furnizorul de rețea să fie aprobat.

Clienții investesc în ISICOMPACT
Conectorul pentru priză de cablu ISICOMPACT este utilizat în prezent de toți furnizorii importanți de energie din întreaga lume. Tehnologia conectorilor compacți devine din ce în ce mai redundantă. Nicio altă companie nu a reușit să atingă același standard ca și tehnologia patentată ISICOMPACT, chiar și după aproape zece ani de prezență pe piață. Conectorii ISICOMPACT pentru priză de cablu sunt testați de tip în conformitate cu standardele aplicabile. În plus, acesta îndeplinește o serie de cerințe de testare specifice clienților, iar Pfisterer intenționează să extindă aria de aplicare a acestuia.

Avantaje:
  • Nu este necesar să se îndepărteze izolația de pe conductor
  • Protecție împotriva șocurilor împotriva pericolelor electrice
  • Soluție brevetată de înșurubare cu "cheie dinamometrică încorporată"
  • Fiabilitate operațională constantă
  • Gamă redusă de variante datorită domeniului mare de aplicare
  • Ideal pentru lucrul la liniile sub tensiune

Anchetă produs