Catalog

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001

Inapoi la listă

Sisteme de cabluri de înaltă tensiune de la PFISTERER Kontaktsysteme GmbH

Anchetă produs  

Distribuția și transportul de energie electrică au fost o competență de bază a PFISTERER de aproape 100 de ani. Furnizăm sisteme de cabluri de înaltă tensiune la cheie, de până la 245 kV, sub formă de configurații complete de sistem, de la o singură sursă. În acest scop, experții noștri își asumă toate activitățile din jurul sistemului de cabluri între punctele de bolț de terminație.

Oriunde și oriunde, și în condiții extreme
Montarea sistemelor de cabluri pentru platformele offshore, în special, reprezintă un adevărat test al competenței unei companii în ceea ce privește dirijarea cablurilor. Secțiuni de cablu extrem de complexe trebuie să fie trase în spații extrem de înguste, în multe unghiuri diferite și la mai multe niveluri. Ceea ce complică și mai mult lucrurile este faptul că această lucrare trebuie să se desfășoare în cadrul unui program strâns, în timp ce se ocupă și de alte activități conexe. PFISTERER reușește să depășească cu succes aceste provocări angajându-se într-o planificare minuțios de precisă și angajând specialiști care au dobândit o experiență solidă în industrie atât în largul mării, cât și în întreaga lume.

Totul de la o singură sursă
Experții PFISTERER se vor ocupa de toate activitățile de inginerie și vor gestiona întregul proiect. De la consultarea clientului, la studiile de fezabilitate, până la instalare, punerea în funcțiune și documentația finală, clienții noștri primesc un pachet complet de servicii complete. Abordăm proiectele de dirijare a cablurilor într-o manieră orientată spre sarcini și colaborăm numai cu firme consacrate. Asamblarea și instalarea sunt efectuate la nivel mondial de către personalul nostru propriu și cuprind supravegherea la fața locului, precum și instruirea specifică. Toate testele de acceptare (AC) sunt efectuate în colaborare cu institute de testare renumite.

Anchetă produs