Catalog

Dautel GmbH

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Dautel GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Autobasculante de la Dautel GmbH

Anchetă produs

- Stabilitate - Cea mai bună din clasă

Ansamblul de podea - inima fiecărei basculante. Sudate continuu și acoperite în proporție de aproximativ 50% cu nervuri late. Placă de podea a basculantei din oțel rezistent la uzură VS 450 de 5 mm, de înaltă rezistență. DK 3 este proiectat pentru o sarcină nominală ridicată de 16000 kg, iar DK 4 pentru 24500 kg.

- Sistem hidraulic de bord puternicSistemul hidraulic de bord, standard în lățimea paletului, se caracterizează prin transmiterea optimă a forței. Acest lucru este asigurat de un cilindru hidraulic puternic pe peretele frontal și de un al doilea cilindru sub corpul basculantei. Încuietorile cu reglare automată fixează partea inferioară închisă

- Membrană de coborâreLata de coborâre din oțel robust, cu un design optimizat pentru uzură, pentru condiții de funcționare dificile. Designul membranei oferă o elasticitate care absoarbe sarcinile de impact care apar în timpul încărcării. Panou interior din oțel VS 450 de 4 mm, de înaltă rezistență, rezistent la uzură, pentru părțile laterale și cele din spate.

- Sarcină utilă ridicatăCu o greutate de numai aproximativ 2980 kg pentru DK 3.49 și 3680 kg pentru DK 4.56 în gol se asigură o sarcină utilă ridicată.

- Sistemul hidraulicToate etapele cilindrului hidraulic montat cardanic sunt placate cu crom dur și astfel protejate în mod optim. Unghiul de basculare este de aproximativ 50°. Cilindru basculant cu rezervă de putere mare (30

Anchetă produs