Catalog

Manfred Huck GmbH

Manfred Huck GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Manfred Huck GmbH

  • DIN EN ISO 9001

Inapoi la listă

Înlăturarea planurilor de la Manfred Huck GmbH

Anchetă produs  

Prelata din polietilenă de 200 g/m², cu bandă de armare și cablu de cauciuc

Prelata este alcătuită dintr-o țesătură de bandă PE permeabilă la aer și apă, cu o greutate de bază de 200 g/m². O bandă de armare cu lățimea de aproximativ 40 mm este atașată la marginea prelatei pentru a garanta o rezistență mai mare.

În plus, ca puncte de fixare se folosesc ochiuri cu un diametru interior de Ø 16 mm. Distanța standard între ochiuri este de 50 cm, dar poate fi adaptată individual la cerințele dumneavoastră. Gama de produse include un cordon de tensionare din cauciuc de Ø 6 mm, care poate fi utilizat, de exemplu, pentru a fixa prelata.

Prelatele noastre HUCK sunt rezistente la UV și foarte rezistente la intemperii. Ele se caracterizează prin domeniile lor de aplicare versatile. Folosiți prelatele noastre pentru a asigura încărcăturile, pe terenul de joacă, pe șantier sau în sectorul privat.

Recomandăm o depășire a prelatei de aproximativ 25 cm pentru instalații precum prelatele pentru remorci, prelatele pentru gropi de nisip etc. Pentru a exclude o producție incorectă, vă rugăm să specificați dimensiunile exterioare reale ale prelatei și nu suprafața care urmează să fie acoperită.

Vă oferim cea mai bună prelata posibilă pentru fiecare aplicație, datorită consultanței de primă clasă.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Înlăturarea planurilor

Înlăturarea planurilor

Prelata de fixare a încărcăturii din polietilenă 200 g/m², cu bandă de armare și cablu de cauciuc

Prelata este alcătuită dintr-o țesă...