Catalog

FLUX-GERÄTE GmbH

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Barrel & Drum Pumps (type 400) de la FLUX-GERÄTE GmbH

Anchetă produs  

Pompă pentru butoaie și containere seria 400

Pentru pomparea fluidelor cu vâscozitate redusă din diverse recipiente

Pompele pentru butoaie și containere FLUX sunt întotdeauna un "act dublu", care cuprinde motor și pompă. Ambele componente pot varia destul de flexibil. De exemplu, pompe diferite pot fi acționate cu același motor. Ideal pentru pomparea fiabilă a diferitelor lichide cu vâscozitate scăzută - inclusiv a celor deosebit de agresive și foarte inflamabile. Ca urmare a greutății reduse, pompele pot fi transportate cu ușurință dintr-un container în altul. Manipularea ușoară a motorului și a pompei face ca timpii de schimbare să fie scurți.

Pompă F 424 / FP 424
Fără etanșare în zona medie

Pompa fără etanșare F/FP 424 este ideală pentru transferul diferitelor medii cu vâscozitate redusă, de asemenea agresive. Este potrivită pentru medii care curg rapid și care nu se lipesc, nu se cristalizează și nici nu sunt abrazive. Cu această pompă puteți goli butoaie, IBC-uri și, de asemenea, bazine. Caracteristică distinctă, numai la FLUX: Construcția specifică cu rulment de ghidare în formă de spirală în tubul interior previne depunerile nedorite în pompă și crește semnificativ durata de viață. Pompa este disponibilă în oțel inoxidabil, polipropilenă sau fluorură de poliviniliden. F/FP 424 din oțel inoxidabil poate fi utilizată și în zone periculoase.

Pompă F 425 / FP 425
Pentru golirea butoaielor în proporție de 99,98 %

Cu F/FP 425 rămâne o cantitate reziduală mai mică de 0,05 l într-un butoi de 200 l, deci maximum 0,02 %. Pompa are o supapă de refulare integrată, care se închide ușor înainte de a scoate pompa din container. Astfel, este împiedicată refluxarea mediului în pompă. Acest lucru face posibilă utilizarea optimă a mediilor deosebit de scumpe și economisește costurile suplimentare de curățare și eliminare atunci când se manipulează medii problematice. Pompa este disponibilă în oțel inoxidabil, polipropilenă și hastelloy C. În oțel inoxidabil și hastelloy C, pompa F/FP 425 poate fi utilizată și în zone periculoase.

Pompa F 427 / FP 427
Poate fi demontată complet

Pompa F/FP 427 este ideală pentru aplicațiile igienice și este potrivită pentru transportul mediilor din butoaie, IBC-uri și alte containere. Poate fi demontată ușor și rapid pentru curățare / sterilizare și poate fi demontată complet până la piesele individuale. Pompa are puncte moarte minime. Arborele de acționare, tubul interior și cel exterior sunt fabricate din oțel inoxidabil (316 Ti resp. 1.4581). Pompa este disponibilă și în versiunea certificată FOOD și 3A și respectă standardele internaționale de siguranță.


Pompă F 430 / FP 430
Cu etanșare mecanică

Pompa universală F/FP 430 poate fi utilizată pentru diverse medii și este potrivită pentru transportul din butoaie, IBC-uri sau rezervoare. Datorită construcției cu etanșare mecanică, pompa poate fi demontată ușor și rapid în cele două componente principale ale sale. Acest lucru permite o bună curățenie. Caracteristică distinctă, numai la FLUX: La modelele din plastic (PP și PVDF), tubul interior este întărit cu un miez metalic. Acest lucru permite întotdeauna funcționarea completă a etanșării mecanice. În acest fel, se previn scurgerile și uzura inutilă pentru întreaga gamă de temperaturi de funcționare. În plus, aceasta asigură cea mai mare stabilitate și face posibile lungimi de imersie de până la 3 000 mm. Versiunile din oțel inoxidabil și hastelloy C sunt protejate ex. Versiunea din oțel inoxidabil este, de asemenea, disponibilă ca versiune certificată FOOD.

Pompă F 430 TR
Pentru instalare uscată / utilizare orizontală

Pompa orizontală F 430 TR este ideală pentru transportul mediilor din IBC-uri, rezervoare și alte containere cu ieșire la nivel scăzut. De exemplu, dacă un rezervor nu este accesibil de sus sau dacă condițiile spațiale nu permit utilizarea unei pompe verticale. Pentru curățare, pompa poate fi demontată ușor și rapid în cele două componente principale ale sale. Pompa este disponibilă în oțel inoxidabil sau polipropilenă. Versiunea din oțel inoxidabil poate fi utilizată și în zonele periculoase.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Barrel & Drum Pumps

Set de pompe cu șurub excentric pentru industrie, până la 30.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Kit de pompă cu cavitate progresivă preasamblat cu pompă cu cavitate progresivă VISCOPOWER F 570 și angrenaj planetar pentru aplicații industriale pentru pomparea mediilor subțiri și mediu vâscoase...

Kituri de pompe pentru produse alimentare și farmaceutice de până la 25.000 mPas (VISCOPOWER F 570)

Kit de pompă cu cavitate progresivă preasamblat cu pompă cu cavitate progresivă VISCOPOWER F 570 și angrenaj planetar pentru produsele alimentare și farmaceutice pentru pomparea mediilor cu vâscozitat...

Barrel & Drum Pumps

Pompe pentru butoaie și containere
Pentru pomparea fluidelor cu vâscozitate redusă din diferite recipiente

Pompele pentru butoaie și containere FLUX s...

Barrel & Drum Pumps (JUNIORFLUX / COMBIFLUX)

Pentru cantități mai mici
Pompe pentru butoaie JUNIORFLUX/COMBIFLUX

Pompele pentru butoaie mici JUNIORFLUX și COMBIFLUX sunt deosebit de potrivite pen...

Barrel & Drum Pumps

Kit de pompare preasamblat pentru golirea butoiului în proporție de 99,98 %. Datorită opritorului de reflux integrat, este posibilă o cantitate reziduală mai mică de 0,05 l în butoiul de 200 l. Pen...