Catalog

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Borrmann Brenner Berlin GmbH

Inapoi la listă

Regulator de gaz de la Borrmann Brenner Berlin GmbH

Anchetă produs  

Regulator de siguranță/R

Regulatoarele îndeplinesc sarcina de a menține presiunea de ieșire constantă în limitele specificate, indiferent de fluctuațiile presiunii de intrare și de modificările debitului. Dispozitivul de siguranță la ruperea furtunului asigură o limitare a debitului.

Dispozitiv de protecție la ruperea furtunului/S (deasupra solului)

Dispozitivul de siguranță la ruperea furtunului este un dispozitiv de siguranță care închide automat ieșirea de gaz dacă se depășește un anumit debit (de exemplu, în cazul ruperii furtunului). Atunci când se utilizează echipamente pe șantierele de construcții din recipiente cu un volum mai mare de 1 I și o lungime a furtunului mai mare de 40 cm, sunt necesare dispozitive de siguranță la ruperea furtunului deasupra solului, în conformitate cu reglementările privind prevenirea accidentelor. Dispozitivul de siguranță la ruperea furtunului este conectat în aval de regulator.


Regulator de siguranță cu dispozitiv integrat de protecție la ruperea furtunului/RS (deasupra nivelului solului)

Dispozitivul de protecție împotriva ruperii furtunului este parte integrantă a regulatorului.
Regulator de siguranță cu test de scurgere integrat și dispozitiv de protecție împotriva ruperii furtunului/RDS (sub nivelul solului)
Pe lângă un dispozitiv de protecție împotriva ruperii furtunului, în regulator este instalat și un test de scurgere, cu ajutorul căruia întregul sistem de consum este în mod obligatoriu testat pentru scurgere înainte de pornire. Testul de etanșeitate include întreaga rețea de conducte, inclusiv racordurile de pe partea de intrare și de ieșire, precum și supapa dispozitivului. Această funcție de siguranță se realizează cu furtunuri și conexiuni standardizate, disponibile în comerț. Regulamentul de prevenire a accidentelor (BGV D34) impune regulatoare cu test de etanșeitate integrat și protecție împotriva ruperii furtunului cu o valoare nominală de până la 1,5 kg/h (RDS) sau dispozitive de siguranță împotriva gazelor de scurgere* pentru conectarea pentru uneltele acționate cu gaze lichide utilizate sub nivelul solului, de exemplu în construcția de cabluri.
*Dispozitivele de siguranță împotriva gazelor de scurgere închid alimentarea cu gaz exclusiv în cazul deteriorării furtunului. Acestea funcționează cu un furtun dublu special și conexiuni speciale.

Anchetă produs