Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Inapoi la listă

Substructuri pentru faţade (KU35 NVA/VA) de la Systea GmbH

Anchetă produs  

Sistem de profile pentru fixarea ascunsă a casetelor metalice și a panourilor compozite din aluminiu în direcție verticală.

Un sistem de sub-structură bazat pe KU35 NVA/VA este alcătuit din profile verticale în T sau top hat, console de perete și accesorii opționale. În funcție de încărcarea termică a acestora - consolele de perete în formă de L sunt realizate din aluminiu, oțel inoxidabil sau poliamidă armată cu fibră de sticlă, iar cele în formă de U din aluminiu sau oțel inoxidabil.

Profilul suport este format astfel încât să aibă o șină de ghidare pentru preluarea unui glisor cu sau fără șuruburi, care nu este montat definitiv decât după montarea casetei.

Poziția exactă a șurubului/fixarea acestuia poate fi determinată în continuare pe șantier în timpul montării casetei. Astfel, nu mai este nevoie de o aliniere obositoare a profilelor de susținere.

Profilele de susținere sunt conectate cu suporturile de perete cu ajutorul niturilor sau șuruburilor. Procedând astfel, punctele de alunecare preiau sarcinile orizontale (vânt), iar punctele fixe preiau sarcinile orizontale și verticale (sarcină moartă). Asamblarea fără constrângeri se realizează la punctele de alunecare în găurile longitudinale verticale. Se alocă câte un punct fix pentru fiecare profil suport.

Consolele de perete pot fi echipate opțional cu un ajutor de asamblare care face posibilă fixarea și menținerea profilului suport, pentru a ușura lucrul cu acestea.

Elementele Thermostop sunt disponibile ca separatoare termice pentru a minimiza punțile termice.

Proeminențe în consolă de până la 480 mm.
Material EN AW-6063 T 66

Profile T din aluminiu
T 90/60 (profil nr. 782-T)

Profil de aluminiu Top hat
22/60/50/60/22 (Profil nr. 782)

Glisiere și agățarea acestora
Glisiere cu șuruburi (aluminiu)
Glisiere fără șuruburi (aluminiu)
Agățare QRail

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Substructuri pentru faţade

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALWI-S)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor de placare de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Un sistem de substruct...

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALKAPO)

Sistem de profile cu supraînălțare închisă pentru fixarea vizibilă a panourilor de fațadă de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Prin...

Substructuri pentru faţade (UKLA)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor ceramice de fațadă de format mare și mic, de exemplu, cu dimensiuni de 40 x 40 cm sau 60 x 60 cm, cu suporturi.

Un si...

Substructuri pentru faţade (ALHO)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a materialelor de placare de format mic și mare din lemn, precum și a panourilor de placare a fațadelor, de exemplu din fibrociment, panouri compoz...

Substructuri pentru faţade (Beta Universal II (visible fixing))

Sistem de sub-structură fără punți termice pentru fixarea vizibilă și ascunsă a panourilor de fațadă de format mare.

Sistemul de sub-structură BETA Universal II, fără punți...