Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Inapoi la listă

Substructuri pentru faţade (KH35 / SZ20 / CS20) de la Systea GmbH

Anchetă produs  

Sistem de profile pentru fixarea ascunsă a casetelor metalice și a panourilor compozite din aluminiu în direcția orizontală de așezare.

Un sistem de sub-structură bazat pe KH35, SZ20 sau CS20 este alcătuit din profile verticale în T sau profile top hat, șine de sistem orizontale, suporturi de perete în formă de U sau L și accesorii opționale. În funcție de încărcarea termică și de cerințe - consolele de perete în formă de L sunt fabricate din aluminiu, oțel inoxidabil sau poliamidă armată cu fibră de sticlă, iar cele în formă de U din aluminiu sau oțel inoxidabil.

Șinele sistemului orizontal sunt preinstalate în casete la marginea superioară și inferioară cu ajutorul niturilor. În sistemul plug-in, casetele sunt apoi instalate pe șantier cu ajutorul clemelor pentru casete. În acest caz, sunt posibile diferite lățimi ale îmbinărilor orizontale.

Profilele suport sunt conectate la consolele de perete cu ajutorul niturilor sau șuruburilor. În acest caz, punctele de alunecare preiau sarcini orizontale (vânt), iar punctele fixe preiau sarcini orizontale și verticale (sarcină moartă). Asamblarea fără constrângeri se realizează în punctele de alunecare în găuri longitudinale verticale. Se alocă un punct fix pentru fiecare profil de susținere.

Consolele de perete pot fi echipate opțional cu un ajutor de montaj, care face posibilă fixarea și menținerea profilului de susținere, pentru a simplifica lucrul cu acestea.

Elementele Thermostop sunt disponibile ca separatoare termice pentru a minimiza punțile termice.

Proeminențe de până la 480 mm.
Material EN AW-6063 T 66

Profile T din aluminiu
T 65 / 50
T 80 / 50

Profiluri de sistem din aluminiu
Profil S
Profil Z
Profil Starter
Profil de racordare pentru pervazul ferestrei
Clip de plastic

Profiluri de aluminiu Top hat
30/50/50/50/50/30 (Profil nr. 781)"
40/50/50/50/50/50/40 (grosimea flanșei 3 mm)

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Substructuri pentru faţade

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALWI-S)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor de placare de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Un sistem de substruct...

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALKAPO)

Sistem de profile cu supraînălțare închisă pentru fixarea vizibilă a panourilor de fațadă de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Prin...

Substructuri pentru faţade (UKLA)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor ceramice de fațadă de format mare și mic, de exemplu, cu dimensiuni de 40 x 40 cm sau 60 x 60 cm, cu suporturi.

Un si...

Substructuri pentru faţade (ALHO)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a materialelor de placare de format mic și mare din lemn, precum și a panourilor de placare a fațadelor, de exemplu din fibrociment, panouri compoz...

Substructuri pentru faţade (Beta Universal II (visible fixing))

Sistem de sub-structură fără punți termice pentru fixarea vizibilă și ascunsă a panourilor de fațadă de format mare.

Sistemul de sub-structură BETA Universal II, fără punți...