Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Inapoi la listă

Soluții speciale de la Systea GmbH

Anchetă produs  

Proiectele extraordinare de fațade prezintă adesea provocări uriașe nu numai pentru sub-structură, ci și pentru instalare.

Ori de câte ori sistemele standard nu sunt suficiente, SYSTEA oferă soluții speciale personalizate pentru a face posibile chiar și cele mai spectaculoase învelitori și fațade de clădiri.

Proiectul arhitectural "The Wave" (Vejle, Danemarca) a primit o serie de premii și este un exemplu suprem al renumitului birou de arhitecți Henning Larsen. În acest caz, ne-am confruntat cu asigurarea construcțiilor curgătoare ale acoperișului și fațadelor îmbrăcate în țiglă, care să facă tranziția între ele în condiții de siguranță și, în același timp, cu un aspect vizual ambițios.

Un alt exemplu de arhitectură remarcabilă este "Le vaisseau de verre", proiectat de arhitectul vedetă Frank Gehry pentru Fondation Louis Vuitton (Paris, Franța). Cubatura extraordinară a clădirii, în care niciun perete nu este la fel cu celălalt, prezintă cele mai mari exigențe față de sub-structură.

Prin cooperarea strânsă cu toate părțile participante la acest proiect, SYSTEA a putut, de asemenea, să contribuie, încă din primele etape de proiectare, la idei care să nu rămână doar idei.

Informații suplimentare

Anchetă produs