Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Inapoi la listă

Substructuri pentru faţade (NASTO-D) de la Systea GmbH

Anchetă produs  

Sistem de profile pentru fixarea ascunsă a panourilor din piatră naturală cu ajutorul rulmenților cu știfturi.

Un sistem de sub-structură bazat pe NASTO-D este alcătuit din profile de susținere verticale din aluminiu în formă de T, console de perete și accesorii opționale. În funcție de încărcarea termică și de cerințele acestora - suporturile de perete sunt realizate din aluminiu, oțel inoxidabil sau poliamidă armată cu fibră de sticlă.

Sistemul este format dintr-o substructură de bază verticală, pe care se instalează suportul clasic cu știfturi înșurubate. Prin combinarea suportului cu știfturi cu o substructură, se reduce necesitatea de a fora în structura clădirii și se pot realiza sarcini mari în standardul Passivhaus cu grosimi mari de material izolant.

Elementele de placare sunt fixate cu ajutorul unor rulmenți cu știfturi în îmbinările panourilor.

Profilele de susținere sunt conectate la consolele de perete cu ajutorul unor nituri sau șuruburi. În acest mod, punctele de alunecare preiau sarcinile orizontale (vânt), iar punctele fixe preiau sarcinile orizontale și verticale (sarcină moartă). Instalarea fără constrângeri are loc la punctele de alunecare în găurile longitudinale verticale. Se alocă câte un punct fix pentru fiecare profil de susținere.

Suportul de perete poate fi echipat opțional cu ajutoare de montaj, care fac posibilă fixarea și menținerea profilului de susținere și facilitează lucrul cu acestea.

Elementele Thermostop sunt disponibile ca separatoare termice pentru a minimiza punțile termice.

Proeminențe de până la 480 mm.
Material EN AW-6063 T 66

Profiluri în T din aluminiu
Profiluri în T din aluminiu T 40 / 55
T 65 / 50
T 80 / 50
T 110 / 70

Profile de susținere din aluminiu
Dornhalter 8
Dornhalter 10

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Substructuri pentru faţade

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALWI-S)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor de placare de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Un sistem de substruct...

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALKAPO)

Sistem de profile cu supraînălțare închisă pentru fixarea vizibilă a panourilor de fațadă de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Prin...

Substructuri pentru faţade (UKLA)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor ceramice de fațadă de format mare și mic, de exemplu, cu dimensiuni de 40 x 40 cm sau 60 x 60 cm, cu suporturi.

Un si...

Substructuri pentru faţade (ALHO)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a materialelor de placare de format mic și mare din lemn, precum și a panourilor de placare a fațadelor, de exemplu din fibrociment, panouri compoz...

Substructuri pentru faţade (Beta Universal II (visible fixing))

Sistem de sub-structură fără punți termice pentru fixarea vizibilă și ascunsă a panourilor de fațadă de format mare.

Sistemul de sub-structură BETA Universal II, fără punți...