Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Inapoi la listă

Suporturi de perete de la Systea GmbH

Anchetă produs  

Siguranță și eficiență energetică - sistemele de sub-structură SYSTEA oferă mai mult decât un suport sigur

.

Prin contactul nostru cu industria, sistemele noastre recunosc cerințele arhitecților și designerilor, proiectanților și instalatorilor de fațade. Pe lângă performanțele tehnice de înaltă competență, sistemele noastre se disting astfel prin montajul și instalarea eficientă și economică.

Consolele de perete joacă un rol major în specificațiile fiecărei fațade suspendate cu ventilație spate. Numeroasele noastre sisteme de profile pot fi combinate cu console de perete din aluminiu, oțel inoxidabil sau poliamidă armată cu fibră de sticlă pentru a crea o mare varietate de soluții și pentru a îndeplini astfel toate cerințele de proiectare, protecție împotriva incendiilor și eficiență energetică.

Console de perete în formă de L din aluminiu:
Consolele de perete din aluminiu neinflamabil realizate cu aliajul EN AW-6063 T66 au o conductivitate termică medie (clasa D până la H). Acestea sunt disponibile în lungimi de la 40 mm la 320 mm și sunt utilizate pentru fixarea pe beton/masonerie sau pentru cadre din lemn/metal

  • Suporturi de perete în formă de U din aluminiu:
Aceste console de perete din aluminiu neinflamabil fabricate din aliaj EN AW-6063 T66 posedă proprietăți de conductivitate termică medie (Clasa B până la F). Acestea sunt disponibile în lungimi de la 40 mm la 180 mm și sunt utilizate pentru fixarea pe beton/masonerie sau pentru cadre din lemn/metal.
  • Suporturi de perete în formă de L din oțel inoxidabil: Suporturile de perete din oțel inoxidabil neinflamabil fabricate din aliaj EN 10088-2; 1.4162 au o conductivitate termică scăzută (clasa A+ până la B). Acestea sunt disponibile în lungimi de la 120 mm la 400 mm și sunt utilizate pentru fixarea pe beton/masonerie sau pentru cadre din lemn/metal. Acestea sunt potrivite pentru metoda de construcție Passivhaus.
  • Suporturi de perete din oțel inoxidabil în formă de U: Aceste suporturi de perete din oțel inoxidabil neinflamabil, fabricate din aliaj EN 10088-2; 1.4162, au o conductivitate termică scăzută (clasa A+ până la B). Acestea sunt disponibile în lungimi de la 60 mm la 300 mm și sunt utilizate pentru fixarea pe beton/masonerie sau pe cadre de lemn/metal. Acestea sunt potrivite pentru metoda de construcție Passivhaus.
  • Suport de perete TEKOFIX:Suportul de perete TEKOFIX, abia inflamabil, este fabricat din plastic PA66 armat cu fibră de sticlă, care are o conductivitate termică foarte scăzută (clasa A+ până la A). Suportul de perete este disponibil în lungimi de la 100 mm la 350 mm și este utilizat pentru fixarea pe beton/masonerie sau pe cadre din lemn/metal. Acestea sunt potrivite pentru metoda de construcție Passivhaus.
Informații suplimentare

Anchetă produs