Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Inapoi la listă

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALKAPO) de la Systea GmbH

Anchetă produs  

Sistem de profile cu supraînălțare închisă pentru fixarea vizibilă a panourilor de fațadă de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Prin utilizarea profilelor suport în formă de cutie, ALKAPO oferă o capacitate portantă semnificativ mai mare și este utilizat ori de câte ori ancorarea este posibilă doar în planșeul etajului respectiv al clădirii. Un sistem de sub-structură bazat pe ALKAPO este alcătuit din șine verticale portante, console de perete în formă de U și accesorii opționale. În funcție de sarcina termică și de solicitare - consolele de perete sunt realizate din aluminiu sau din oțel inoxidabil. În funcție de solicitările inginerești statice, putem alege între profilele de susținere ALKAPO 275 și ALKAPO 350.

Elementele de fixare sunt fixate pe profilele de susținere cu ajutorul șuruburilor, bolțurilor sau niturilor.

Profilele purtătoare sunt conectate la consolele de perete cu ajutorul niturilor, sau șuruburilor. în acest mod, punctele de alunecare acceptă sarcinile orizontale (vânt), iar punctele fixe preiau sarcinile orizontale și verticale (sarcină moartă). Asamblarea fără constrângeri este finalizată la punctele de alunecare în găuri longitudinale verticale. Un punct fix este alocat pentru fiecare profil de susținere.

Elementele Thermostop sunt disponibile ca separatoare termice pentru a minimiza punțile termice.

Proiecții în consolă de până la 480 mm.
Material EN AW-6063 T 66

Profiluri din aluminiu
ALKAPO 275-sprijin pentru șină mediană
ALKAPO 275-profil de îmbinare
ALKAPO 350-sprijin pentru șină mediană
ALKAPO 350-profil de îmbinare

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Substructuri pentru faţade

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALWI-S)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor de placare de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Un sistem de substruct...

Substructuri pentru faţade (UKLA)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor ceramice de fațadă de format mare și mic, de exemplu, cu dimensiuni de 40 x 40 cm sau 60 x 60 cm, cu suporturi.

Un si...

Substructuri pentru faţade (ALHO)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a materialelor de placare de format mic și mare din lemn, precum și a panourilor de placare a fațadelor, de exemplu din fibrociment, panouri compoz...

Substructuri pentru faţade (Beta Universal II (visible fixing))

Sistem de sub-structură fără punți termice pentru fixarea vizibilă și ascunsă a panourilor de fațadă de format mare.

Sistemul de sub-structură BETA Universal II, fără punți...

Sistem de profile pentru fixare ascunsă (ALWI-V)

Sistem de profile pentru fixarea ascunsă a panourilor laterale sau a panourilor de fațadă de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu, ceramică sau HPL.