Catalog

Systea GmbH

  • EN 1090

Inapoi la listă

Substructuri pentru faţade (ALHO) de la Systea GmbH

Anchetă produs  

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a materialelor de placare de format mic și mare din lemn, precum și a panourilor de placare a fațadelor, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL, pe suporturi verticale din lemn.

Un sistem de sub-structură bazat pe ALHO este alcătuit din adaptoare pentru preluarea lungimilor de lemn, suporturi de perete și accesorii opționale. În funcție de sarcina termică și de solicitările acestora - suporturile de perete sunt fabricate din aluminiu, oțel inoxidabil sau poliamidă armată cu fibră de sticlă.

Adaptorii pentru lemn cu lățimi de proiectare structurală de 50, 60 și 100 mm acceptă elementele verticale din lemn, pe care sunt fixate placarea sau contra-placajele (construcție secundară).

Adaptorii pentru lemn sunt conectați la suporturile de perete cu ajutorul niturilor, șuruburilor sau bolțurilor. Procedând astfel, punctele de alunecare preiau sarcinile orizontale (vânt), iar punctele fixe preiau sarcinile orizontale și verticale (sarcină moartă). Asamblarea fără constrângeri are loc la punctele de alunecare în găurile longitudinale verticale. Pentru fiecare lungime verticală de lemn este dispus un punct fix.

Suporturile de perete pot fi echipate opțional cu un ajutor de instalare, care face posibilă fixarea și menținerea adaptorului de lemn, pentru a simplifica munca.

Elementele Thermostop sunt disponibile ca separatoare termice pentru a minimiza efectele punților termice.

Proeminențe de până la 480 mm.
Material EN AW-6063 T 66

Adaptoare pentru lemn în formă de U din aluminiu
Pentru acceptarea lemnului cu grosimea de 50, 60 sau 100 mm
UH ALHO 50, L = 85 mm
UH ALHO 50, L = 160 mm
UH ALHO 50, L = 250 mm
UH ALHO 60, L = 85 mm
UH ALHO 60, L = 160 mm
UH ALHO 60, L = 250 mm
UH ALHO 100, L = 85 mm
UH ALHO 100, L = 160 mm
UH ALHO 100, L = 250 mm

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Substructuri pentru faţade

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALWI-S)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor de placare de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Un sistem de substruct...

Sistem de profile pentru fixare vizibilă (ALKAPO)

Sistem de profile cu supraînălțare închisă pentru fixarea vizibilă a panourilor de fațadă de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu sau HPL.

Prin...

Substructuri pentru faţade (UKLA)

Sistem de profile pentru fixarea vizibilă a panourilor ceramice de fațadă de format mare și mic, de exemplu, cu dimensiuni de 40 x 40 cm sau 60 x 60 cm, cu suporturi.

Un si...

Substructuri pentru faţade (Beta Universal II (visible fixing))

Sistem de sub-structură fără punți termice pentru fixarea vizibilă și ascunsă a panourilor de fațadă de format mare.

Sistemul de sub-structură BETA Universal II, fără punți...

Sistem de profile pentru fixare ascunsă (ALWI-V)

Sistem de profile pentru fixarea ascunsă a panourilor laterale sau a panourilor de fațadă de format mare, de exemplu din fibrociment, panouri compozite din aluminiu, ceramică sau HPL.