Catalog

Dunkermotoren GmbH

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Dunkermotoren GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 50001:2018

Inapoi la listă

DC Venetian Blind Drives (DCD) de la Dunkermotoren GmbH

Anchetă produs  

Acționări de curent continuu pentru protecția solară interioară:
Acționările pentru jaluzele din seria DCD22 sunt acționări de curent continuu special concepute pentru utilizarea în protecția solară interioară.

DCD22-2-G:
Acționare pentru instalare centrală cu encoder incremental integrat. Semnalele de la encoderul incremental pot fi evaluate de un controler extern și utilizate pentru controlul poziției finale și controlul turației. Poziția finală superioară este limitată de un întrerupător de limită de depășire.

DCD22-2-E:
Acționare pentru instalare centrală cu sistem electronic de control integrat. Sistemul electronic de control integrat controlează pozițiile finale superioare și inferioare și reglează turația. Unitatea de acționare este conectată la sursa de alimentare prin intermediul unui buton de urcare/coborâre.

Pozițiile finale superioară și inferioară sunt reglabile; pentru poziția finală superioară este disponibil și un întrerupător de depășire extern.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Actionari jaluzele

Actionari jaluzele (D)

Acționările pentru jaluzele de la Dunkermotoren se caracterizează prin designul lor robust și funcționarea fără întreținere. Variantele de acționări pentru jaluzele sunt echipate cu tehnologia standar...