Catalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

Inapoi la listă

Maşini de cuiruit de laborator (BTS) de la L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

Anchetă produs  

Mașinile de cernut sunt utilizate pentru măcinarea solidelor. Această măcinare îndeplinește două scopuri:
În primul rând, mărește suprafața particulelor, ceea ce sporește viteza de dizolvare. În al doilea rând, uniformizează diferențele dintre dimensiunile particulelor pentru a se asigura că amestecarea poate fi omogenă.

Datorită versatilității lor, mașinile de cernut joacă un rol crucial în producția farmaceutică.
Acestea pot fi integrate în linii de producție complexe, de exemplu pentru operațiunile de umplere/ golire sau de transfer la mașinile de procesare sau pentru umplerea și decantarea containerelor (IBC).

Utilizarea flexibilă, funcționalitatea ridicată și amprenta redusă sunt argumente decisive în favoarea mașinilor de cernut. În special în încăperile curate cu dimensiuni limitate, amprenta redusă a sitărilor L.B. Bohle reprezintă un mare avantaj. În plus, sitele de cernere pot fi echipate cu coloane de ridicare încorporate pentru a permite integrarea în aproape orice scenariu de proces.

Mobilitatea mașinilor crește, de asemenea, eficiența procesului, deoarece mașinile pot fi mutate . sau chiar dezasamblate rapid și ușor pentru utilizare sau pentru curățare

Sita BTS este utilizată pentru reducerea uniformă a dimensiunilor ingredientelor active farmaceutice. În plus, sistemul de sită poate fi utilizat pentru amestecare și dispersie. Sitele de cernere sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni diferite - de la echipamente de laborator la sisteme de mare capacitate.
În comparație cu alte tehnologii de mărunțire disponibile pe piață, sita Bohle oferă numeroase beneficii pentru producție
  • Mai puțin zgomot
  • Distribuție îngustă a dimensiunilor particulelor
  • Flexibilitate ridicată de proiectare
  • Capacitate mai mare decât sistemele comparabile

Acest lucru înseamnă că, pentru prelucrarea materialelor cu densitate redusă, un sistem de cernere de acest tip poate atinge un randament cu 50 % mai mare decât cel al morilor convenționale.

Cerneala BTS Turbo Sieve patentată este utilizată pentru calibrarea dimensiunii particulelor și garantează astfel o distribuție optimă a dimensiunilor particulelor

.



Utilizarea diferitelortipuri de sită - sită cu găuri și sită cu frecare
Utilizarea diferitelor inserții de sită conică (sită cu găuri și sită cu frecare) sprijină procesarea atât a produselor uscate, cât și a celor umede, la viteze cuprinse între 150 și 1500 rpm (rotații pe minut). Acest lucru face posibilă atingerea unor capacități de produs de două până la trei tone metrice într-o oră.

Operatorii lucrează cu un panou tactil de 7" ușor de utilizat, care oferă acces la gestionarea utilizatorilor și la gestionarea rețetelor, precum și la gestionarea imprimării loturilor în format PDF și include o interfață USB. Versiunea antideflagrantă a

sităi

Turbo

Sieve

poate fi utilizată și pentru aplicații în care este necesară respectarea directivelor ATEX

. Curățare

rapidăși ușoară
Designul ușor de curățat al sităi face ca curățarea manuală să fie rapidă și convenabilă. Recipientul sităi este ușor de îndepărtat cu ajutorul combinației de montare cu baionetă și inel de prindere. Acest lucru face foarte ușoară curățarea componentelor individuale. Opțional, carcasa sităi poate fi echipată cu duze de curățare pentru o curățare WIP simplă, în care reziduurile de material sunt îndepărtate rapid din interiorul recipientului sităi. Duzele de curățare de pe părțile laterale ale inserției sită și de sub unitatea înclinată sunt incluse în pachetul de livrare. Acestea primesc lichidul de curățare de la un punct central de conectare a apei.

O mai bună siguranță a procesului datorită RFID
Sistemul de sită poate fi echipat opțional cu tehnologia RFID (identificare prin radiofrecvență). Inserțiile de sită sunt echipate cu transpondere discrete (purtători de date) care identifică în mod clar inserția de sită. Astfel, un proces de cernere stocat poate fi demarat numai cu inserția de sită stocată în rețetă. Antena pentru citirea datelor este conectată în buncărul de alimentare, ceea ce asigură o curățare ușoară a BTS.

Monitorizarea procesului și siguranța
Utilizarea tehnologiei RFID prezintă și alte avantaje pentru utilizatori. Stocarea timpilor de funcționare facilitează tragerea de concluzii cu privire la posibila uzură și la durata prelungită a procesului. Integrarea tehnologiei RFID în sistemul de control al BTS sporește fiabilitatea procesului și documentează inserția de sită utilizată în raportul de lot.

Avantajele mașinii de cernut

  • Design inovator al rotorului
  • Viteze de 150 - 1.500 rpm
  • Dimensionarea particulelor de produse uscate sau umede
  • Reglare electrică a înălțimii; mobilă și flexibilă
  • Capacități de producție de 2-3 tone metrice/oră
  • De asemenea, disponibil și în design antiexplozie, în conformitate cu orientările ATEX
  • Varietate de site cu găuri conice disponibile
  • Ușor de utilizat prin intermediul unui panou tactil de 7". Gestionarea utilizatorilor, gestionarea rețetelor, imprimarea loturilor în format PDF prin intermediul interfeței USB
  • Opțional, cu echipament RFID

Anchetă produs