Catalog

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Inapoi la listă

Unitate de călire prin inducție (IHU108) de la iew Induktive Erwärmungsanlagen GmbH

Anchetă produs  

Călirea prin inducție a unei roți de compresor și a arborelui acestuia

Acest sistem de călire este utilizat ca parte a unui sistem de instruire pentru a determina eficiența energetică a unui proces de sudare și de călire ulterioară.

O placă de suport a piesei de prelucrat este încărcată cu o roată de compresor și un arbore și este deplasată într-o celulă de siguranță prin apăsarea unui buton. Un robot preia cele două piese de pe această placă de transport și le fixează într-o stație de sudare automată. În această stație, arborele și roata compresorului sunt sudate împreună. În etapa următoare, componenta este îndepărtată de robot și introdusă în dispozitivul de fixare prevăzut în acest scop în IHU108. După o recunoaștere optică a piesei, începe procesul de călire propriu-zis, cu o temperatură țintă de 1000°C. Ulterior, piesa de prelucrat este stinsă de un duș cu inductor integrat.

Datorită controlului secvențial PLC (navigare prin meniu în limba germană), precum și a măsurării temperaturii fără contact (pirometru), pot fi definite mai multe programe de încălzire, ceea ce permite cursanților să fie inițiați pas cu pas în îmbunătățirea eficienței energetice. După ce componenta finită a fost scoasă din IHU108, aceasta este plasată din nou pe placa de suport și descărcată din celula de siguranță.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Instalaţii de călire superficială prin inducţie

Unitate de călire prin inducție (IHU120)

Călire verticală a pieselor mici
Această unitate este un sistem de călire verticală pentru călirea pieselor mici și pentru recoacerea mandrinei. Acest sistem este echipat cu un sistem de pri...