Catalog

FLUKE Process Instruments GmbH

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)
  • RoHS

FLUKE Process Instruments GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DAkkS-Akkreditierung
  • WEEE (2002/96/EG)

Inapoi la listă

Aparate de măsurare a temperaturii (Marathon MR) de la FLUKE Process Instruments GmbH

Anchetă produs  

Sistemde profilare termică DatapaqAutoPaq
Datapaq AutoPaq este un sistem de profilare termică personalizat pentru monitorizarea temperaturii proceselor de polimerizare a vopselelor, adezivilor și etanșanților utilizați pe piața de asamblare a automobilelor.

Oferind până la 20 de canale de măsurare într-un singur sistem, AutoPaq este instrumentul perfect pentru efectuarea validării detaliate a procesului de polimerizare a noilor instalații sau pentru optimizarea liniilor existente pentru noi modele. Cu capacitatea RF în timp real, sistemul poate fi, de asemenea, alegerea preferată pentru monitorizarea de rutină în direct a operațiunilor de vopsire, ca parte a procedurilor standard de asigurare a calității.

Sistemul de profilare termică DatapaqCoilPaq
Sistemul Datapaq CoilPaq este utilizat în liniile de acoperire a suprafețelor pentru a monitoriza profilul de temperatură al benzii de bobină în diferite puncte pe lățimea acesteia, pe măsură ce este alimentată prin cuptor. Designul CoilPaq vă permite să plasați acest instrument pe bobina în mișcare fără a opri linia. Citirile precise ale temperaturii încep imediat ce termocuplurile intră în cuptor și sunt efectuate la viteză mare pentru o rezoluție optimă.

Sistemul deprofilaretermică DatapaqMonoPaq2
Sistemul deprofilaretermică Datapaq MonoPaq2 este un sistem personalizat de profilare a cuptoarelor, conceput special pentru monitorizarea procesului de polimerizare a acoperirii sticlelor de aluminiu, aerosolilor și tuburilor pliabile în cuptoare Monoblock. Acest sistem se bazează pe înregistratorul de date unic și mai mic micro Q18 și permite acum monitorizarea atât a liniilor de pini Monoblock OBO, cât și a liniilor de coșuri IBO.

MonoPaq2 evoluează de la originalul Datapaq MonoPaq, dar, cu dimensiunea sa redusă și mecanismul de montare îmbunătățit, este mai ușor și mai rapid de instalat pe liniile OBO Pin și pe liniile IBO basket.

Sistemul de profilare termică Datapaq StenterPaq
Sistemul Datapaq StenterPaq vă permite să monitorizați profilul de temperatură al țesăturii dvs. în timp ce trece prin cuptoarele de întindere/întindere. Acesta combină cea mai recentă tehnologie de înregistrare a datelor cu protecția termică și software-ul analitic pentru a vă asigura că procesul dvs. este menținut în limitele toleranțelor specificate. StenterPaq este conceput pentru a fi susținut fie de țesătură, fie de cârligele de fierbere, doar vârfurile termocuplurilor atingând țesătura. Poate fi utilizat pe o gamă largă de materiale, de la țesături netede până la covoare grele, cu păr adânc.

Datapaq RotoPaq Sisteme de profilare termică Datapaq RotoPaq
Sistemele Datapaq RotoPaq sunt concepute special pentru a fi utilizate în aplicațiile de rotomodelare în producția de produse din plastic de uz casnic și comercial. Acestea pot fi utilizate pe parcursul ciclurilor de încălzire, precum și de răcire a procesului de rotomodelare pentru a monitoriza datele live privind temperatura procesului.

Sistemul deprofilare termică DatapaqWicketPaq
SistemulDatapaq WicketPaq este un sistem de profilare termică personalizat, conceput special pentru monitorizarea temperaturii foilor de metal și a temperaturilor ambientale la fabricarea de cutii din trei bucăți în cuptorul wicket. Datele colectate de sistemul WicketPaq vă permit să confirmați fie temperaturile de întărire a cernelii de imprimare, fie temperaturile de întărire a lacului în interiorul cuptorului wicket.

Datapaq Physical Vapor Deposition Thermal ProfilingSystem
Cu sistemul de profilare termică Datapaq Physical Vapor Deposition (PVD), puteți ajusta și monitoriza profilul termic în ciclul de cuptor al procesului PVD și obține temperaturile precise ale produsului necesare pentru a obține un finisaj extrem de durabil și neted al produsului.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Aparate de măsurare a temperaturii

Aparate de măsurare a temperaturii (Raynger 3i Plus)

Termometrul portabil cu infraroșu de înaltă temperatură Raytek® Raynger 3i Plus este proiectat pentru a satisface cerințele de performanță a proceselor în multe aplicații industriale, inclusiv...

Sisteme de profilare a tratamentului termic în cuptoare Datapaq®

Dispozitivul Datapaq Furnace Tracker pentru tratarea termică a metalelor de la Fluke Process Instruments include înregistratorul de date Datapaq TP6, bariera termică la alegere (Datapaq TB40 sau TB...

Sisteme de măsurare a uniformității temperaturii cuptorului Datapaq®

Sistemul Datapaq Furnace Tracker Temperature Uniformity Survey (TUS) de la Fluke Process Instruments oferă posibilitatea de a alege între un înregistrator de date (TP6 sau XDL12), o barieră termică...

Sisteme de cuptoare Datapaq® pentru măsurarea profilului de temperatură

Sistemele de profilare specializată Datapaq Furnace Tracker de la Fluke Process Instruments prezintă înregistratoarele de date Datapaq TP6 și Datapaq DP5, sute de bariere termice specifice aplicați...

Aparate de măsurare a temperaturii (Datapaq® Oven Tracker® XL2 )

Datapaq® oferă sistemul Oven Tracker® XL2, cea mai recentă generație de sisteme Oven Tracker pentru profilarea robustă, cuprinzătoare, inteligentă și ușor de utilizat a temperaturii cuptoar...