Catalog

Lutz-Jesco GmbH

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Lutz-Jesco GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015
  • WHG

Inapoi la listă

Instalatii de dioxid de clor de la Lutz-Jesco GmbH

Anchetă produs  

Dezinfectarea circuitelor de apă caldă cu ajutorul dioxidului de clor (ClO2)
În cazul instalațiilor medicale și al altor instalații publice, în industria alimentară și în zootehnie, un nivel ridicat de calitate a apei potabile este o cerință inevitabilă pentru funcționarea regulată. Încălzirea continuă a apei potabile în conductele de circulație și în multiplele sale ramificații creează o cerință pentru furnizarea unui dezinfectant cu eficacitate persistentă: dezinfectantul trebuie să rămână prezent în cantități suficiente în întregul circuit de apă chiar și mult timp după ce a fost introdus în sistem. Acest lucru combate și ucide în mod eficient boala legionarului și alți agenți patogeni din apa potabilă, împiedicându-i să se înmulțească.

Dioxidul de clor îndeplinește în mod cuprinzător aceste condiții. Dioxidul de clor este un produs chimic care nu poate fi stocat; acesta trebuie să fie generat la nevoie din reactivii săi constituenți și introdus în circuitul de apă. Sistemele de dioxid de clor Lutz-Jesco îndeplinesc aceste cerințe fără rezerve. În combinație cu tehnologia de măsurare și control Lutz-Jesco, acestea oferă un sistem complet de dezinfecție care va continua să funcționeze în mod fiabil ani de zile ca un sistem închis.

Aplicațiile produselor Lutz-Jesco includ creșterea animalelor, acvarii și alimentarea cu apă potabilă în cadrul instalațiilor sportive (dușuri).

Anchetă produs