Catalog

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Instalaţii ultrafiltrare de la EnviroChemie GmbH

Anchetă produs  

Ultrafiltrarea este utilizată în multe domenii și industrii diferite pentru tratarea apelor uzate și purificarea apei. EnviroChemie este partenerul dumneavoastră pentru soluții fiabile pentru tratarea durabilă a apei cu ajutorul procesului de ultrafiltrare Envopur®.

Acest proces special cu membrană este utilizat, de exemplu, pentru a reține biomasa, poate prelungi durata de viață a băilor de degresare, este utilizat în reciclarea apelor reziduale produse în timpul măcinării prin vibrații și scindează emulsiile apă-ulei, cum ar fi condensul de compresor. Acestea sunt doar câteva dintre aplicațiile în care procesele de ultrafiltrare Envopur® închid buclele de gestionare a apei într-un mod economic și ecologic sensibil.

Caracteristicile speciale ale ultrafiltrării
Principala diferență dintre ultrafiltrare și microfiltrare este dimensiunea porilor membranei utilizate în module. Porii membranei măsoară mai puțin de 0,1 µm și sunt astfel mai mici decât în cazul microfiltrației, dar mai mari decât în cazul nanofiltrației.

O altă caracteristică distinctivă a membranelor de ultrafiltrare este structura lor asimetrică. Corpul membranei este alcătuit dintr-un strat activ de separare cu pori de dimensiuni submicronice și un strat suport cu pori deschiși, care are o funcție de suport pur. Pe de altă parte, membranele din microfiltrare sunt simetrice și cu pori deschiși, fără variații ale mărimii porilor în corpul membranei.

Procesele de ultrafiltrare Envopur® dezvoltate de EnviroChemie sunt concepute pentru a asigura separarea țintită a contaminanților introduși de către membrana de filtrare și pentru a vă oferi rezultate optime în tratarea apelor reziduale sau a apelor de proces.

Anchetă produs