Catalog

EnviroChemie GmbH

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

EnviroChemie GmbH

  • ISO 50001:2018
  • ISO 45001:2018
  • ISO 9001:2015

Inapoi la listă

Sisteme de preparare pentru apa uzata de la EnviroChemie GmbH

Anchetă produs  

EnviroChemie este partenerul dumneavoastră pentru planificarea, construcția și operarea unei stații de tratare a apelor uzate. Avem peste 40 de ani de experiență în tehnologia apelor uzate și oferim soluții personalizate pentru tratarea apelor uzate industriale din toate sectoarele. Vom fi bucuroși să vă oferim consiliere detaliată.

Întotdeauna stația de tratare a apelor uzate potrivită

O stație de tratare a apelor uzate de la EnviroChemie îndeplinește cele mai înalte cerințe în ceea ce privește rentabilitatea, funcționalitatea și compatibilitatea cu mediul. Stațiile de tratare a apelor uzate și a apei sunt proiectate, dezvoltate și testate împreună cu propriul nostru departament de cercetare și dezvoltare, dacă este necesar. Rezultatul sunt sisteme de instalații de vârf din punct de vedere tehnologic pentru tratarea apelor industriale, care sunt utilizate la nivel mondial într-o gamă largă de industrii.

Instalațiile noastre de tratare a apei și a apelor uzate se bazează pe procese chimico-fizice, biologice și cu membrane, în funcție de aplicație și de domeniul de utilizare. Nu numai că vă proiectăm soluția de instalație astfel încât să respectăm valorile limită impuse și să producem calitățile de apă necesare. De asemenea, ne asigurăm întotdeauna că tratarea apelor uzate este proiectată astfel încât să economisească resursele și să fie eficientă din punct de vedere energetic. Tehnologia noastră de tratare a apelor uzate este protejată și salvgardată de un număr mare de brevete și dezvoltări proprii.

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Sisteme de preparare pentru apa uzata

Sisteme de preparare pentru apa uzata

Apele uzate industriale, în special cele produse de industria chimică și farmaceutică, conțin adesea substanțe problematice care trebuie eliminate înainte de a fi evacuate în sistemul public de canali...