Catalog

Heimerle + Meule GmbH

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery
  • Responsible Gold Guidance

Heimerle + Meule GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 13485
  • LBMA Zertifikat - Good Delivery

Inapoi la listă

Lucrări contractuale în galvanizare de la Heimerle + Meule GmbH

Anchetă produs  

Serviciile noastre de galvanizare prin contract

În domeniul galvanizării contractuale, Heimerle + Meule oferă două procese testate: galvanizarea cu cremalieră și galvanizarea în bandă.

Rackelectroplastie
Cu ajutorul galvanizării cu cremalieră, suprafețele produselor din domeniul electronicii, al tehnologiei medicale, al bijuteriilor și al opticii, precum și al instrumentelor de scris pot fi perfect rafinate. Pe lângă aur, aliaje de aur, argint, cupru și nichel, sunt disponibile și alte materiale valoroase, cum ar fi rodiu, paladiu și platină, sub formă de straturi unice sau în combinație.

Electrodepunere în benzi
Datorită proceselor de fabricație individuale cu argint, cupru și nichel, benzile continue pre-stampate, cu design masiv sau plat, cu o lățime de până la 110 mm, pot fi rafinate cu succes prin electrodepunere în benzi. În cazul placării cu argint, se pot aplica mai multe benzi pe una sau pe ambele fețe.

Cu instalații de producție eficiente, un laborator de testare de ultimă generație și o analiză dovedită, precum și un management al calității certificat, Heimerle + Meule garantează nu numai o fiabilitate de livrare fără restricții și timpi de execuție scurți, ci și o calitate a produselor menținută în mod constant. Protecția completă a mediului înconjurător este o chestiune evidentă pentru noi. Datorită unor contracte pe termen lung cu topitorii de cupru, suntem capabili să reciclăm cu profesionalism deșeurile de ștanțare neferoase cu metale prețioase, precum și deșeurile de galvanizare - un serviciu pe care suntem încântați să îl oferim clienților noștri.

Anchetă produs